Gündem Göç Zamanı 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Göç Zamanı 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

15.02.2016 - 09:05 | Son Güncellenme:

Kısa sürede reyting listelerinde zirveyi zorlayan 'Göç Zamanı'nın geçtiğimiz gün ekrana gelen son bölümün final sahnesi nefes kesti. Merakla beklenen Göç Zamanı 4. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. İşte dizinin yeni bölüm fragmanı ve son bölümünde yaşananlar...

Göç Zamanı 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Göç Zamanı dizisi 3. son bölümün heyecanlı sahneleriyle çok konuşuldu. Yeni bölüm içinde heyecan dorukta. Merakla beklenen Göç Zamanı 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Göç Zamanı, bir annenin, zulümden kaçırdığı çocuklarını bilmeden bir cehenneme sokuşunun; gözlerinin önünde her birinin dağılıp gidişinin; onlara sahip çıkmak için çırpınışının öyküsünü anlatıyor.

Göç Zamanı yeni bölümüyle 20 Şubat 2016 Cumartesi akşamı saat: 20.00'da Star'da!

Haberin Devamı

GÖÇ ZAMANI 4. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE



GÖÇ ZAMANI 3. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Dizinin son bölümünde; Cennet, Zümrüt’ün Yemin’e teslim olduğunu öğrenince deliye döner ve onu kurtarmak için canını tehlikeye atar. Zümrüt, Demir’in yardımlarıyla okul kaydını yaptırırken, Cennet de bir halı atölyesinde işe başlar. Ancak adının Yılmaz ile çirkin bir şekilde anılmasını gururuna yediremez ve işi bırakmak zorunda kalır. Bundan sonra Yılmaz’ın evinde misafir olmaları mümkün değildir. Cennet için bu koca şehirde kızlarını koruyabilmek sandığından çok daha zor olacaktır. Yemin ve Hanım Cemal’in cenazesini kaldırır fakat köylülerin dışlamaları yüzünden memleketlerinden ayrılmak zorunda kalırlar. Yemin, babasının durumundan faydalanıp annesine yanaşan muhtardan intikamını almak için muhtarı ve oğlu Veysel’i polise ihbar eder. İş Bilal’e kadar uzanır. Bilal’i polis baskınından kurtaran Yemin olur ve artık onun sağ koludur. Yılmaz karısı Sevgi’ye gelen gizemli telefonların izini bulmuş, adım adım yaklaşmıştır düşmanına. Sevgi ise Yılmaz’ın en büyük düşmanı Bilal’in tuzağına düşmek üzeredir.

Yapım: Limon Film
Yapımcı: Hayri Aslan
Yönetmen: Veli Çelik
Senaryo: Oya Yüce

Oyuncu Kadrosu:

Cennet: Vahide Perçin
Yılmaz: Talat Bulut
Hanım: Tilbe Saran
Artem: Engin Benli
Cemal: Ali Erkazan
Zümrüt: Cansu Torun
Sevgi: Arzu Gamze Kılınç
Kiraz: Elif Ceren Balıkçı
Yemin: Gürkan Günal