Gündem Göç Zamanı 7. son bölümde Cennet'in sırları! - izle

Göç Zamanı 7. son bölümde Cennet'in sırları! - izle

11.03.2016 - 11:10 | Son Güncellenme:

Star TV ekranında yayınlanan Göç Zamanı dizisi son bölüm ile ekranlara konuk oldu. Göç Zamanı dizisinin ekrana gelen 7. son bölümde neler yaşandı? Son bölüm ve ayrıntıları sizlerle...

Göç Zamanı 7. son bölümde Cennetin sırları - izle

Göç Zamanı 7. son bölüm ile ekranlara geldi. Heyecanla izlenen son bölüm ile ilgili detayları haberimizden bulabilrsiniz.

Haberin Devamı

GÖÇ ZAMANI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Cennet'in yıllardır sakladığı sır; Güneş'in erkek evlat olduğu ortaya çıkar. Bu haberin şoku Yemin'in ilk defa Cennet'i bir nebze de olsa anlamasına sebep olur.

Abi olarak ilk defa Güneş'e yaklaşmaya çalışır. Güneş'in açılması kolay değildir.Diğer yandan Mardin'den Faysal Ağa’dan haber gelir. Parasını istiyordur. Hanım, Faysal'ın başlarına bela olacağını anladığında Cennet'ten çocukları karşılığında ödemesi imkansız olan parayı ister.

Cennet, çocuklarını kurtarmak için parayı ararken, çaresiz anında başka bir düşmanının ağına düşer. Sevgi, Cennet'i akçayılanın diğer yarısı olan Yılmaz'dan uzak tutmaya çalışırken başarılı olamaz. Cennet'i bir sürpriz beklemektedir.

GÖÇ ZAMANI 7.BÖLÜM FRAGMANI

GÖÇ ZAMANI EN SON BÖLÜM ÖZETİ

Haberin Devamı

Cennet, nüfus kağıdı olmadığı için Kiraz ve Güneş’in annesi olduğunu ispatlayamaz. Hanım çocukları almayı başarır. Çocuklarından ayrılan Cennet’in önünde zorlu bir yol vardır. Yılmaz ve Artem’in yardımlarıyla nüfus kağıdını çıkarır, onların annesi olduğunu mahkemede ispatlayacaktır. Hanım ise Cennet’e eziyet etmeye kararlıdır, çocukların yüzünü dahi göstermez. Zümrüt kardeşlerini görme umuduyla, yanında Leyla, Demir ve Yusuf’la Yemin’in karşısına dikilir. Yemin, Leyla’nın kendisine ilgisi olduğunun farkındadır ve onun yanında Zümrüt’e kötü davranmayıp, izin verir. Kiraz, Hanım’ın eziyetlerinden bıkmıştır. Hanım’ın, Güneş’in saçını kesmek istemesi bardağı taşıran son damla olur.

Kiraz, Hanım’ın boynuna makası dayar ve kardeşini de alıp kaçmayı başarır. Peşlerine düşen Yemin, arabayla Güneş’e çarpar. Güneş’in hastaneye kaldırılması Cennet’in yıllardır sakladığı sırrın ortaya çıkmasına sebep olacaktır. Yılmaz ise Hande’nin kurduğu tuzaktan habersiz Artem’e dair şüpheler duyar. Sevgi’ye gelen telefon ve fotoğraflar Artem’den çıkmıştır. Yılmaz’ın öfkeye kapılması Artem’le dostluğunu bitirmesine neden olur. Bilal ise çocukların yanına, garaja soktuğu Didem sayesinde olup bitenlerden haberdardır. Artem’i kendi safına çekmek için harekete geçer.

Yayın Günü: 12 Mart Cumartesi
Yayın Saati: 20.00