Gündem Göç Zamanı 9. bölümde neler yaşanacak?

Göç Zamanı 9. bölümde neler yaşanacak?

20.03.2016 - 10:37 | Son Güncellenme:

Cumartesi Star TV ekranında yayınlanan Göç Zamanı 9. yeni bölüm fragmanı bekleniyor. Merakla beklenen Göç Zamanı dizisi son bölümde akıllarda bir çok soru işareti bırakmıştı. İşte yeni yayınlanacak fragman ile sorular cevap bulacak. Göç Zamanı tüm detayları ile haberimizde.

Göç Zamanı 9. bölümde neler yaşanacak

Yapımcılığını Limon Film Hayri Aslan’ın, yönetmenliğini ise Veli Çelik’in yaptığı ‘Göç Zamanı’ 9. bölüm ile gündeme bomba gibi düşmeyi planlıyor. Göç Zamanı’nda 50 yıllık sır ortaya çıktı. Göç Zamanı yeni bölümüyle cumartesi 20.00'da Star'da!

Haberin Devamı

GÖÇ ZAMANI SON BÖLÜM ÖZETİ

Göç Zamanı’nda 50 yıllık sır ortaya çıkıyor. Cennet, hiç tahmin etmediği bu gelişme karşısında ne yapacak? Yılmaz ve Cennet yıllar öncesine gömdükleri sırla yüzleşince neler olacak? Yılmaz bir yandan Hande’nin, bir yandan Bilal’in yaktığı ateş çemberini fark edecek mi? Zümrüt; Demir ve Yusuf’un arasında kaldığının farkında bile değil. Kiraz, karanlık bir dünyaya sadece bir adım uzakta. Evde yalnız kalan Güneş’i bekleyen tehlike ne? Sevgi adım adım Bilal’e doğru yürümekte. Bilal’in, Yılmaz’a olan öfkesinin nedeni yavaş yavaş gün ışığına çıkıyor.

GÖÇ ZAMANI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Usta Yönetmen Veli Çelik'ten Göç Zamanı hikayesi

Yapımcılığını Limon Film Hayri Aslan’ın, yönetmenliğini ise Veli Çelik’in yaptığı ‘Göç Zamanı’nın ilk bölümü izleyicinin beğenisini kazandı. Usta yönetmen Veli Çelik, Mardin’de çekimleri tamamlanan dizi için ” Çok keyifli bir atmosferde çekimlerimizi yaptık. Mardin yöre halkı bize çok destek oldular. Seyirciye saygı duyarak çalışıyoruz. Göç Zamanı; İstanbul ve Doğu’nun sorunlarının buluştukları ve ayrıldıkları yerler, entresan bir hayat hikayesi anlatıyor. Dizininin bütünü hayaller ve umutlarla alakalı, hayallerin peşinden göç eden insanların öyküsünü tam olarak anlatıyor. Aslında bir bakıma başarıya yürüyüşün hikayesi de olacak “ dedi.

Haberin Devamı

Çekimleri Mardin'de başlayan, Adana ve İstanbul'da devam eden Göç Zamanı’nda, zengin doğa ve kent görüntülerini barındıran sahneler, usta yönetmen Veli Çelik’in yorumuyla ve Makedonyalı görüntü yönetmeni Dimitar Popov'un katkılarıyla ekranlara geliyor. Son teknoloji ile çekilen dizi, 90’a yakın set çalışanı ve kimi zaman 6 kameraya kadar çıkan çekim tekniğiyle fark yaratan bir görsel zenginliğe sahip.

VAHİDE PERÇİN

Göç Zamanı 9. bölümde neler yaşanacak

Gözü kara bir anne.. Gerekirse ölebilecek kadar.. Cehennem gibi bir hayata boyun eğmeyen bir kadın Cennet.. Yalnız kızlarının değil hayatına girdiği tüm insanların hayatı değiştirecek bir kadın.. Cennet baş eğse de asla boyun eğmez. Aşk konusunda yaralı.. Bu yüzden kendisi gibi başka birini yaralamaktan korkuyor. Bu yüzden Sevgi’den nefret bile etse onu kendi cehennemine sürüklemeyi göze alamaz. Başkalarının mutsuzluğu üzerine mutluluk kurmak istemeyen bir kadın.. Kendini bildi bileli halı dokuyor. Peki İstanbul’da karşılaşacağı zorluklara nasıl göğüs gerecek? Nev-i şahsına münhasır kişiliğiyle hükmünü süren bir kadın.. Cennet'in hikayesi izleyicinin gönlüne taht kurmaya aday..

Haberin Devamı

TALAT BULUT

Göç Zamanı 9. bölümde neler yaşanacak

Yılmaz başarılı ve vicdanlı bir adam.. Değerleri olan ve onlara sahip çıkmayı bilen güçlü bir karakter.. Tek kusuru belki deaşık olmak olacak … Her zaman duracağı yeri bilmesine rağmen, iyi bir eş olamadığı gibi babalıkta da başarılı değil. Küçüklüğünden beri halı ve kilim dokumacılığına meraklı.. O ne kadar iyi olursa olsun Demir’e yetemiyor. Cennet’in müdahalesine kadar da ne olduğunu anlayamayacak. Sevgi ile mutsuz bir evlilikleri var. Bir gün diğer yarısı gerçek aşkını bulacağına inanıyor. Bilal adında bir düşmanı var. Yıllar önce verdiği bir söz ise kaderini değiştirecek.

Haberin Devamı

TİLBE SARAN

Göç Zamanı 9. bölümde neler yaşanacak

Kötülük onun ruhunda.. Hanım Cennet’i ne kadar sevmiyorsa oğlu Yemin’e o kadar tapıyor. En büyük yarası çocuk sahibi olamamak.. Başlangıçta ani kararlar vererek geleceklerini nasıl tehlikeye attığını hesaplayamıyor. Hayattaki tek avantajı varlıklı bir ailede doğması.. Yemin’in kendinden vazgeçeceğini hiç aklına getirmeden yanlış hamleler yapan Hanım, sonunda yalnız kalıyor.