İstanbul Godiva'dan Bayrama Özel Koleksiyon

Godiva'dan Bayrama Özel Koleksiyon

20.06.2017 - 12:04 | Son Güncellenme:

.

Godivadan Bayrama Özel Koleksiyon

Godiva bayramda özel anlara lezzet katmak için özel bayram koleksiyonu üretildi.
91 yıllık tecrübesiyle zarif el yapımı çikolatalarını hazırlayan Godiva, en özel lezzetlerini Ramazan Bayramı Koleksiyonu’nda bir araya getirdi. Godiva’nın Ramazan Bayramı için özel hazırladığı Gold Kutusu ise 24 adet özel el yapımı pralin çikolatadan oluşuyor. El yapımı lezzetleri bir araya getiren koleksiyon bayramda sevdiklerinizle paylaştığımız anlara şık sunumlarıyla eşlik edecek. Godiva Ramazan Bayramı Koleksiyonu Godiva lezzetleri, bayramın her anını çikolata tadında yaşamak isteyenleri Godiva mağazalarına ve www.godivatr.com’a bekliyor.
Godiva Hakkında
Godiva, 1926 yılında Joseph Draps tarafından Belçika’da kurulduğundan bu yana, dünyanın en prestijli çikolata markalarından biri olmuştur. Özel formülü, kullanılan doğal ham maddenin tazeliği ve yetenekli çikolata uzmanları tarafından yapılması; Godiva çikolatalarının kalitesinin sırrını oluşturur.
Kalitenin altın standardı olan Godiva, Belçika Kraliyet Sarayı’nın resmi tedarikçisi unvanını kazanmıştır. Godiva, yeni ürün geliştirme ile lüks alandaki tutkusu ve köklü çikolatacılık geçmişiyle, efsanevi bir marka olmaya günümüzde de devam ediyor ve misafirlerine en mükemmel çikolata deneyimini yaşatıyor. Godiva Türkiye, en özgün deneyimi yaşatmak adına eşsiz pralin, trüf ve kare çikolatalarını Belçika’dan ithal ediyor.