Göğüs estetiği eşittir “Mutlu Kadın”

Kadınların, burun estetiğinden sonra en fazla tercih ettiği müdahale, göğüs estetiği. Dikkat ederseniz, büyütme demiyorum, estetik diyorum, çünkü aslında istedikleri ideal boyut, formunda ve dik göğüsler

Göğüsler kadınlığın, doğurganlığın simgesi ve üstelik bütünsel güzelliğin en önemli duraklarından birisi. Genetik faktörlerin belirleyiciliği ve dış etkiler ise, göğüslerin istenilen formda olmasına ve tabii kalmasına müsaade etmiyor.

Kadınlar isterlerse çok güzel bir yüze ve orantılı bir bedene sahip olsunlar, eğer göğüs ölçülerinden ve estetiğinden memnun değillerse, muazzam sorunlar yaşıyorlar. Ne giydikleri kıyafeti kendilerine yakıştırıyorlar, ne de kendilerini mutlu hissedebiliyorlar, kısaca, Göğüs estetiği=Mutlu kadın!

Haberin Devamı

Göğüs estetiğine pek çok nedenden dolayı ihtiyaç duyabilirsiniz

Söz gelimi;

  • Göğüsleriniz çok küçüktür
  • Göğüsleriniz çok büyüktür
  • Göğüsleriniz sarkıktır
  • Göğüslerinizde asimetri sorunu vardır
  • Göğüslerinizi farklı hastalık veya bir kaza sonucu kaybetmiş ya da göğüsleriniz hasar görmüştür
  • Bir önceki göğüs estetiği operasyonunuzdan istediğiniz sonucu alamamışsınızdır

Yukarıda saydığım göğüslere dair sorunların hepsi meme estetiği başlığı altında farklı cerrahi müdahalelerle çözümlenebilecek konulardır.

Çok büyük göğüslere sahip kadınlar, sürtünmeye bağlı gelişen cilt sorunlarından tutunda, bel ağrısı şikayetlerine varıncaya dek sağlık sorunları yaşarlar. Üstelik bir de buna estetik görüntü sorunu eklenince, mutsuzluk kaçınılmaz olur.

Küçük göğüslü bayanlar takviye südyenler takarak son derece konforsuz bir şekilde hayatlarını devam ettirmeye çalışırlar. Küçük göğüs problemini en fazla plaj kıyafetlerinde yaşadıklarını da dile getiriyorlar.

Göğüslerdeki asimetri sorunu çoğunlukla emzirme dönemi sonrası yaşanan bir durumdur. Göğüsler balon gibi söner ve sarkar. Bu her zaman destekli alttan göğüsleri toparlayan, olması yere çeken südyenlerin kullanılması demektir. Bu kadınlar ise, çoğunlukla çıplak kalmaktan, hatta eşlerinin yanında dahi soyunmaya çekinir hale gelirler.

Meme kanseri ve diğer meme travmaları sebebiyle memenin olmaması ya da hasar görmesi ise, başka kadın gibi hissetme konusunda büyük bir darbe indirir.

Postürünüz iyi olmalı

Tıpkı göğüsleri yeni çıkmaya başlamış genç kızların çoğunlukla yaptıkları gibi, kambur durma gibi duruş bozuklukları yaşarlar. Zaten postürünüz yani duruşunuz iyi değilse, bu başlı başına bir problemdir.

Haberin Devamı

Bakın boşuna söylemiyorum: meme estetiği gerçek anlamda kadını mutlu eden bir olgudur. Duruşunuzdan, kendinizi iyi hissetmenize, kısaca psikolojinize son derece katkı sağlayan bir konudur.

Bu sebeple meme estetiği sadece ve sadece kadının kendi mutluluğu içindir. Karşı cinsi baştan çıkarmak gibi meseleler, palavra!

Her zaman söylediğim gibi, lütfen göğüslerinizin iriliğine değil, diriliğine takılın. Postürünüze uyan, estetik bir göğsü isteyin. Kullanılacak implant, meme estetiğinizi yapan estetik cerrahın deneyimi gibi konulara dikkat ederseniz, mutlaka iyi sonuçlar alırsınız…

Bedeninize ve ruhunuza iyi bakın!

Op. Dr. Bülent Cihantimur

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı

www.bulentcihantimur.com