Estetik Göğüs estetiğinde dirilik önemli!

Göğüs estetiğinde dirilik önemli!

02.04.2015 - 11:15 | Son Güncellenme:

Halk arasında silikon taktırma gibi isimlerle anılan göğüs estetiği, çoğu zaman olduğundan daha büyük göğüslere kavuşma amacıyla yapılan işlemler olarak düşünülse de, kadınlar irilik değil, dirilik istiyorlar.

Göğüs estetiğinde dirilik önemli

Göğüs büyütme operasyonları bugün burun estetiğinden sonra en fazla yapılan cerrahi ameliyatlardan biri olarak biliniyor. Estetik International Sağlık Grubu doktorlarından Op. Dr. Yücel Sarıaltın, göğüslerin yer çekiminden en fazla etkilenen organlar olduğunu emzirme, kilo alıp verme gibi nedenlerden dolayı, sarkma ve form kaybı yaşadıklarını belirtti.

Op. Dr. Yücel Sarıaltın, “Emzirmek en kutsal görevlerden bir tanesi, yaşın ilerlemesi, yer çekimi ve bir de bunun üzerine sık kilo alıp verme gibi nedenler eklenince, kassız sadece yağ ve diğer dokuların oluşturduğu göğüsler, illaki sarkıyor.

Siz ne kadar egzersiz yapsanız da, bu sarkıklığın önüne geçemezsiniz. Ayrıca bu sarkmaya eş zamanlı bir de dirilik kaybı yaşanınca, hastalarımızın çoğu, eski göğüslerini tekrar istediklerini dile getiriyorlar” dedi.

Ameliyatsız uygulamalarla sorunlar çözülüyor

Estetik International kliniklerine gelen hastaların hemen hepsinin, iri olmayan ama dik ve sarkmamış, özü ve diriliği olan eski genç kızlık göğüslerini istediklerini dile getiren Op. Dr. Yücel Sarıaltın, sorunun ameliyatsız uygulamalarla da çözülebileceğini şu sözlerle anlattı: “Eğer göğüslerinizde aşırı derece de sarkma yoksa göğüs bölgenize yine kendi bölgesel yağınızdan aldığımız enjeksiyonu yapıyoruz.

Haberin Devamı

Kurucumuz Op. Dr. Bülent Cihantimur’un soyadıyla anılan Cihantimur Yağ Transfer sistemini kullanarak topladığımız bu yağ, kök hücreden zenginleştirilmiş hale getirildiği için, göğüs bölgesine canlılık ve tazelik de kazandırıyor. Sarkmalar içinde Örümcek Ağı Estetiği yapıyoruz.”

Göğüs yapısı örümcek ağına benzer

Göğüslerin içyapısını incelediğimizde, örümcek ağına çok benzediğini gözlemleyebileceğimizi dile getiren Sarıaltın, “ Örümcek Ağı Estetiği, işte bu sarkmalara son derece faydalı bir tekniktir. Göğsün doğalında bulunan örümcek ağı gibi yapıya benzer bir ağı bölgeye tasarladığımızda, son derece etkili sonuçlar alıyoruz. Göğüsler dikleşiyor ve dolayısıyla protezlerin sahte dokusu ve görüntüsü de burada oluşmuyor. Örümcek Ağı Estetiği ve yağ dolgusuyla son derece doğal, diri göğüslere tekrar kavuşmanız mümkün” diye konuştu.

Yazarlar