Gündem Gökçe Eygi Kıbrıs'ta yapılacak güzellik yarışmasında Türkiye'yi temsil ediyor!

Gökçe Eygi Kıbrıs'ta yapılacak güzellik yarışmasında Türkiye'yi temsil ediyor!

11.10.2016 - 17:20 | Son Güncellenme:

International Top Model of Cyprus Yarışması bu yıl ilk defa Kıbrıs'ta düzenleniyor. 22 Ekim Cumartesi akşamı Girne Lord's Palace Hotel'de yapılacak olan yarışmada Türkiye'yi Adriana Lima'ya olan benzerliği ile dikkat çeken Gökçe Eygi temsil ediyor. Peki Türkiye temsilcimiz Gökçe Eygi kimdir?

Gökçe Eygi Kıbrısta yapılacak güzellik yarışmasında Türkiyeyi temsil ediyor

Kıbrıs'ta yapılacak olan güzellik yarışması için geri sayım başladı. Türkiye'yi temsil edecek olan Gökçe Eygi, dünyaca ünlü top model Adriana Lima'ya benzerliği ile dikkat çekiyor. Gökçe Eygi, Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla tüm dikkatleri üzerine çekti. Peki Gökçe Eygi kimdir?

Haberin Devamı

Beş yıldır Kıbrıs’ta Modellik yarışması yapan H&V ajans bu yıl bir ilke imza atıyor. Yarışmayı uluslararası boyuta taşıyan H&V Ajansın patronu Hayriye Vurdu, ‘Bu yıl ilki düzenlenen yarşmaya 18 ülke katılacak, önümüzdeki yıllarda ise bu sayının artacağını ümit ediyorum’ dedi. 18 ülkeden modellerin katılacağı yarışmanın koreografisini Yusuf Azuz yaparken genel koordinatörlüğünü Aylin Arasıl üstleniyor.
Jüride , Cihan Ünal, Zeynep Mansur, Buray, Avni Kütükoğlu, Muammer Ketenci gibi ünlü isimlerin yanısıra sürpriz isimlerde yer alacak. Yarışmaya, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Türkiye, İngiltere, Fransa, Almanya, Macaristan, Latvia, Slovakya, Çek Cumhuriyeti, İrlanda, Polonya, Litvanya, Estonya, İsveç, Gürcistan, Fillandiya, Romanya ve Rusya’dan katılan modeller ülkelerini temsil edecek.

Haberin Devamı


ADRIANA LIMA’YA BENZİYOR
Yarışmada Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni Yıldız Avşar temsil ederken….
Türkiye adına Gökçe Eygi yarışacak. International Top Model of Cyprus Yarışması’nda favoriler arasında gösterilen ve Türkiye’yi temsil edecek olan Gökçe Eygi, dünyaca ünlü top model Adriana Lima’ya benzerliği ile dikkat çekiyor.

Yazarlar