Gündem Gökhan Gözükan kimdir? (Survivor 2017 Gönüllüler takımı)

Gökhan Gözükan kimdir? (Survivor 2017 Gönüllüler takımı)

27.03.2017 - 16:17 | Son Güncellenme:

Gökhan Gözükan, Survivor'da en fazla dikkat çeken isimlerinden biri. Gökhan Gözükan, ada hayatındaki yaşamı ve yarışmalarda gösterdiği performans merak ediliyor. Yarışmalarda katılım gösterdiği 133 oyundan 74 galibiyeti olan Gökhan Gözükan kimdir ve aslen nerelidir? İşte hayatı ve kariyeri hakkında bilinmeyenler...

Gökhan Gözükan kimdir (Survivor 2017 Gönüllüler takımı)

Gökhan Gözükan, Survivor 2017'deki macerası devam ediyor. Gökhan Gözükan, yarışmalarda bugüne kadar katılım gösterdiği 133 oyundan sadece 74 galibiyeti var. Survivor gönüllüler kadrosunun en güçlü isimlerinden biri olan Gökhan Gözükan hakkında merak edilenleri bu haberimizde sizler için derledik.

Haberin Devamı

GÖKHAN GÖZÜKAN KİMDİR?

Gökhan Gözükan, 1983 yılında İstanbul’da doğmuştur. Bir dönem modellik yapmış, ayrıca Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde rol almıştır. Boks ile yakından ilgilenen Gökhan Gözükan, vücut geliştirme ile de ilgileniyor. Survivor Gökhan Gözükan 34 yaşındadır. Gökhan Gözükan 1.92 boyunda ve 86 kilodur. Acun Ilıcalı ve ekibi, yarışmaya katılan ‘Gönüllüler’i 300 binin üzerindeki başvuru arasından seçti.

Survivor 2017 Gönüllüler yarışmacısı Gökhan Gözükan 34 yaşındadır. Boks ile yakından ilgilenen Gökhan Gözükan, aynı zamanda modellik yapmıştır. Hırsı ile Survivor gönüllüler takımının öne çıkan yarışmacılarından olan Gökhan Gözükan, takım arkadaşı Volkan ile sert bir tartışma ile dikkat çekmişti. Liderlik kavgasına tutuşan iki ismin birbirleri hakkındaki iddiaları hem ekran başındakileri hem de takım arkadaşlarını şaşırtmıştı.