Gökhan Özoğuz

Gökhan Özoğuz

  • İsim
    : Gökhan
  • Soyad
    : Özoğuz
  • Mesleği
    : Müzisyen
  • Doğum Tarihi
    : 11.10.1976
    1976-10-11
  • Uyruğu
    : Türkiye

Athena grubunun solisti ve Hakan Özoğuz'un kardeşi. 2004 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi For Real adlı şarkıyla temsil ettiler. Bu şarkı 195 puanla 4. oldu ve Türkiye Eurovision tarihinde en fazla puan alan şarkı oldu.
Ayrıca 2013-2014 yayın döneminde Star Tv'de yayınlanan ve Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı O Ses Türkiye isimli müzik yarışmasında jüri üyeliği yapmaktadır. 2012 yılında Melis Ülken ile evlenmiştir.
 
Diskografi
 
One Last Breath (1993)
Holigan (1998)
Tam Zamanı Şimdi (2000)
Mehteran Seferi (EP) (2001)
Her Şey Yolunda (2002)
US (2004)
Athena (2005)
İT (EP) (2006)
100 Şerefli Yıl (EP) (2007)
Pis (2010)
 
Filmografi
 
O Şimdi Asker, (Athena Gökhan)
O Şimdi Mahkum, (Athena Gökhan)
Tramvay (film), (Gökhan)
Tatlı Kaçıklar, (Konuk oyuncu)
 
Yarışma
O Ses Türkiye, (Jüri)


Gökhan Özoğuz biyografisi

Gökhan Özoğuz kimdir?

Gökhan Özoğuz 11.10.1976 tarihinde doğmuş olup Müzisyen olarak görev yapmaktadır.

Gökhan Özoğuz kaç yaşındadır?

Gökhan Özoğuz 11.10.1976 tarihinde doğmuş olup 38 yaşındadır.

Gökhan Özoğuz ne iş yapar?

Gökhan Özoğuz Müzisyen olarak görev yapmaktadır.

Gökhan Özoğuz nerelidir?

Gökhan Özoğuz Türkiye vatandaşıdır.

En Çok Konuşulan Haberler
©Copyright 2014 Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.