Adıyaman GÖKKUŞAĞI DERNEĞİ'NDEN "PEYGAMBERİ ANLAMA" ETKİNLİĞİ

GÖKKUŞAĞI DERNEĞİ'NDEN "PEYGAMBERİ ANLAMA" ETKİNLİĞİ

19.04.2014 - 12:43 | Son Güncellenme:

.

GÖKKUŞAĞI DERNEĞİNDEN PEYGAMBERİ ANLAMA ETKİNLİĞİ

Gökkuşağı Derneği Adıyaman Şubesi bünyesinde bulunan Adıyaman Bilgi ve Kültür Evi’nde Kutlu Doğum Haftası nedeniyle etkinlik düzenlendi.
700 Konutluk Sitilce TOKİ içerisinde yer alan Gökkuşağı Bilgi ve Kültür Evi Konferans salonunda Hz. Peygamber(s.a.v) hayatı, mücadelesi ve insanlığa sunduğu mesajların işlendiği bilinç ve duygu dolu bir programla anıldı. Kuran tilaveti ile başlayan programda söz alan Gökkuşağı Derneği Adıyaman Şube Başkanı Sezai Yılmaz, “Hz. Peygamber efendimizin hayatı ile tüm insanlığa ve özelde günümüz Müslümanlarına güzel örnek olduğunu ve insanlığın kurtuluş reçetesinin onun yaşantısı ile dile gelmektedir. Hz. Peygamberin alemlere rahmet, müjdeci ve uyarıcı misyonu unutulmaması gerektiği ve Müslümanların bugün O’nun mesajlarını doğru anlamak ve yaşamak için gayret etmeleri gerekmektedir” dedi.
Program ‘Din ve Samimiyet’ konulu sinevizyon gösterisi, bilgi evi ilahi grubunun söylediği ilahiler, öğrencilerin peygamber konulu şiirleri okuması ve veda hutbesinden pasajların öğrenciler tarafından okunması ile sona erdi.