Muğla GÖKTEN KÂR YAĞDI

GÖKTEN KÂR YAĞDI

07.05.2016 - 15:10 | Son Güncellenme:

.

GÖKTEN KÂR YAĞDI

Esen Proje firmasının İzmir Torbalı’da başlayan Esen 11 Torbalı Konutları, Bodrum’da mini paraşütlerle tanıtıldı. Tanıtım broşürünün olduğu bin adet pro-paraşüt, izleyenlere “Gökten kâr yağıyor” dedirtti.
Her yıl Amerika’da 10 binlerce başarılı profesyonelinin katılımıyla gerçekleşen Keller Williams, "Family Reunion" heyecanını Bodrum’a taşıdı. Keller Williams’ın gayrimenkul sektörünün en büyük eğitim ve aile buluşması organizasyonu Family Reunion, 5-8 Mayıs tarihlerinde arasında Hilton Bodrum Türkbükü Resort & Spa’da düzenleniyor. Dünyanın dört bir yanından Keller Williams çatısı altında faaliyet gösteren 400 danışmanın bir araya geldiği Family Reunion organizasyonu kapsamında Esen Proje firmasının İzmir Torbalı’da başlayan Esen 11 Torbalı Konutları mini paraşütlerle tanıtıldı.
İzmir Torbalı’da hayata geçirilen Esen 11 Torbalı Konutları’nın tanıtıldığı gösteri, izleyenlere “Gökten kâr yağıyor” dedirtti. 5 farklı noktada 2 ayrı drone ile her noktada 200 adet olmak üzere 1 günde bin adet pro-paraşüt, günün değişik saatlerinde havadan atıldı. Sabah 11.00 gibi başlayan atışlar, belli aralıklarla saat 16.00’ya kadar sürdü. İçinde sürpriz hediye ve Esen 11 Torbalı’nın tanıtım broşürünün olduğu pro-paraşüt gösterisi, Hilton Bodrum Türkbükü Resort & Spa’dan da izlendi.
Sürmeli GMG Gayrimenkul Geliştirme ve Nurem İnşaat ortaklığı ile kurulan Esen Proje firması, 1992 yılından bu yana başta Ege Bölgesi olmak u¨zere yurt içi ve yurt dışında pek çok önemli projeye imza attı. Kazandığı deneyimler ve birikimlerle Esen 11 Torbalı’ya start veren firma, muhteşem peyzaj mimarisiyle oluşturulan site içi yeşil alanları, yu¨ru¨yu¨ş parkurları, havuzu ve sosyal tesisleriyle hayallerin ötesinde bir konut projesine imza atıyor.
Mimari dizaynı, efektif ve optimum kullanım alanları, sosyal donatıları, çevre düzeni ve diğer imkanları ile site hayatını Torbalı’ya taşıyan Esen 11 Torbalı, Torbalıyı İzmir’in yatırım bölgesi olarak bir cazibe merkezi haline getiriyor. Sakinlerine yaşattığı ayrıcılıklarla kârlı bir proje olarak öne çıkan Esen 11 Torbalı, depreme dayanıklı yapısıyla gu¨ven, doğalgazlı merkezi ısıtma sistemiyle konfor ve ısı yalıtımıyla yazın serin, kısın sıcak mekanlar sağıyor.
Ağırlıklı 2+1 olmak u¨zere 1+1 ve 3+1 toplam 424 daire bulunan Esen 11, Torbalı’da 35 bin metrekare alan u¨zerinde sosyal donatıları ve çevre du¨zenlemeleriyle birlikte böylesine kapsamlı ilk proje olma özelliği taşıyor.