Bayburt Gölbaşı Belediye Başkanı Duruay'dan Belediye Başkanı Memiş'e ziyaret

Gölbaşı Belediye Başkanı Duruay'dan Belediye Başkanı Memiş'e ziyaret

15.08.2014 - 17:02 | Son Güncellenme:

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, aile ziyaretli için geldiği Bayburt’ta Belediye Başkanı Mete Memiş’i makamında ziyaret etti.

Gölbaşı Belediye Başkanı Duruaydan Belediye Başkanı Memişe ziyaret

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, aile ziyaretli için geldiği Bayburt’ta Belediye Başkanı Mete Memiş’i makamında ziyaret etti.
Gölbaşı Belediye Spor Kulübü Başkanı Hayati Çal, Belediye Bellas Şirketi Müdürü Engin Çelik ve Gölbaşı’ndan çok sayıda katılımcının eşlik ettiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Memiş, Başkan Duruay ve beraberindekilere teşekkür etti.
Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ise, “Gölbaşı’mızda Bayburtlu hemşerilerimiz ile uzun yıllardır kardeşlik içersinde yaşıyoruz. Buraya geldiğimde hiç yabancılık çekmedim. Sizler beni kardeşiniz gibi karşıladınız. Bende Gölbaşı’nda yaşayan Bayburtlu hemşerilerimizi kardeşim gibi kucaklıyorum” dedi.
Ziyaret anısına Bayburt Belediye Başkanı Memiş’e Gölbaşı hatırası olarak kumlama sanatından yapılmış sevgi çiçeği tablosu ve Mogan işlemeli bıçağı hediye eden Başkan Duruay’a Başkan Memiş ise Bayburt taşından üretilmiş Bayburt’un tarihi mekânlarına ait minyatürler hediye etti.