Ankara Gölbaşı kara kışa hazır

Gölbaşı kara kışa hazır

25.11.2014 - 10:47 | Son Güncellenme:

Gölbaşı Belediyesi, yaklaşan kış şartlarına karşı tüm hazırlıklarını tamamladı

Gölbaşı kara kışa hazır

Gölbaşı Belediyesi, yaklaşan kış şartlarına karşı tüm hazırlıklarını tamamladı. Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nden edinilen bilgiye göre, Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 6 adet karla mücadele aracı, 4 greyder, 4 JCB kepçe, 2 loder, 2 dozer, 1 solüsyon traktörü, 2 bobcat ve 2000 ton tuz, 10 ton solüsyon ile karla mücadele için hazır. Ayrıca, kış ayları süresince 60 personel de üç vardiya şeklinde çalışacak.
Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü karla mücadele ekiplerinin kış hazırlıklarını yerinde inceledi. Başkan Duruay, yaklaşan kara kışla ilgili hazırlıkların tamamlandığını belirterek, “Bu yıl karla mücadelede araç sayımızı iki katına çıkardık. Altı araçla ekiplerimiz 24 saat vardiyalı olarak çalışacaklar” dedi.

Haberin Devamı


SÜRÜCÜLERE UYARI


Başkan Fatih Duruay, sürücülere de uyarılarda bulunarak “Öncelikle vatandaşlarımız can ve mal güvenliği için aşırı karlı havalarda mümkün olduğu kadar araçları ile trafiğe çıkmasın. Ayrıca, kar lastiklerini ve zincirlerini takmayı da ihmal etmesinler” ifadelerini kullandı.