Ankara Gölbaşın'da Şehit Polisler Kabirleri Başında Anıldı

Gölbaşın'da Şehit Polisler Kabirleri Başında Anıldı

06.04.2018 - 15:23 | Son Güncellenme:

.

Gölbaşında Şehit Polisler Kabirleri Başında Anıldı

Emniyet Teşkilatı’nın kuruluşunun 173. yılı dolayısıyla Gölbaşı Polis Şehitliği’nde düzenlenen törende şehit polisler anıldı.
Türk Emniyet Teşkilatı’nın kuruluşunun 173. yıl dönümü dolayısı ile Gölbaşı Polis Şehitliği’nde tören düzenlendi. Törene Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Adem Çakıcı, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Kriminal Daire Başkanı Mehmet Tatlı, Pasaport Daire Başkanı Celalettin Altın, Gölbaşı Emniyet Müdürü İmdat Gökmen, AK Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan, şehit aileleri ve pek çok sayıda polis katıldı. Kur’an tilaveti ve dualarla başlayan törende Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Adem Çakıcı ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, şehitlerin kabirlerine karanfil bırakarak dua etti.
Tören sonunda şehit aileleri ile sohbet eden ve onlarla yakından ilgilenen Duruay, “173 yıldır ülkemizin ve milletimizin huzur ve asayişinin sağlanması için büyük bir fedakarlıkla çalışan Polis Teşkilatımıza ve teşkilatımızın aziz şehitlerine minnettarız. Şehitlerimizin aileleri emanetimizdir, dertleri dertleri, sevinçleri sevinçlerimizdir” dedi.