Ankara Gölcük'te "Değerler Eğitimi" Toplantısı

Gölcük'te "Değerler Eğitimi" Toplantısı

18.01.2018 - 15:02 | Son Güncellenme:

.

Gölcükte Değerler Eğitimi Toplantısı

KOCAELİ (AA) - Gölcük Milli Eğitim Müdürlüğü'nde, Değerler Eğitimi Komisyonu birinci dönem değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Haberin Devamı

Toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Kocaeli Üniversitesinden Yrd. Doç. Dr. Sefer Yavuz, Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi Müdürü Fatih Bayram ve komisyon üyeleri katıldı.

Gülsuyu, burada yaptığı konuşmada, çocuklara yardımlaşma ve paylaşmayı en iyi şekilde öğretmeyi amaçladıklarını belirterek, "Birinci dönemdeki Değerler Eğitimi Projesi en iyi şekilde uygulanarak, başarılı bir şekilde tamamladık. Burada bu konuda tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle başarılı bir çalışma oldu. Bu çalışmalardan dolayı herkese teşekkür ederim." dedi.

2. dönem çalışmalarına değinen Gülsuyu, "Projesi kapsamında 2. dönem için yeni çalışmalarımızda sevgi ve saygıdır. Bu çalışmalarımız ilçemiz tüm okullarımızda bu projemizi sürdüreceğiz. Bizim için en çok değer kazanan sevgi ve saygıdır. Buradaki amaç çocuklarımıza saygıyı ve sevgiyi aşılamaktır. Günümüze baktığımızda sevgi ve saygıdan gittikçe uzaklaşıyoruz. Sevgi ve saygıyı geri kazanmak için çalışmamız devam edecektir." ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Gülsuyu, daha sonra "Değerler Eğitimi" konusunda başarı gösteren Gölcük Müftülüğü vaizesi Nurdan Demir'e plaket verdi.