Ankara Gölcük'te Uyuşturucuyla Mücadele Ve Güvenlik Toplantısı

Gölcük'te Uyuşturucuyla Mücadele Ve Güvenlik Toplantısı

25.01.2018 - 14:49 | Son Güncellenme:

.

Gölcükte Uyuşturucuyla Mücadele Ve Güvenlik Toplantısı

KOCAELİ (AA) - Gölcük ilçesinde uyuşturucuyla mücadele ve güvenlik toplantısı gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi Toplantı Salonundaki toplantıya Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş'ın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Burçak Kırca, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, muhtarlar ile okul müdürleri katıldı.

Toplantıda konuşan Kaymakam Altıntaş, Gölcük’te uyuşturucuya karşı birlikte mücadele vereceklerini belirterek, güvenlik açısından da ''Komşunu tanı'' projesiyle mahalleleri daha güvenli hale getireceklerini söyledi.

Eğitim düzeyinin artmasıyla kötü alışkanlıklar ve davranışların azalacağını düşündüklerini ifade eden Altıntaş, ''Okuma yazma kursları önemli. Çevremizde okuma yazma bilmeyenleri Milli Eğitim Müdürlüğüne bildirilmesi konusunda muhtarlarımız, imamlarımız ve mahalle sakinlerimizin duyarlı olmasını istiyoruz. Halk Eğitim Kurslarını artırmalı ve çeşitlendirmeliyiz.'' diye konuştu.

Haberin Devamı

Altıntaş, şöyle konuştu:

''Sokakta çalışan, dilenen çocuklarımıza yönelik Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve belediyemiz işbirliğinde çalışmalar yapılacaktır. Vatandaşlardan isteğimiz, bu çocuklardan alışveriş yapılmaması. Geleceğimiz olan çocuklarımıza sahip çıkacağız. Çocuklarımız en iyi eğitimi almalı.''