Cadde Gönül İşleri son bölümü ekrana kilitledi

Gönül İşleri son bölümü ekrana kilitledi

16.11.2014 - 12:50 | Son Güncellenme:

Başrollerini Bennu Yıldırımlar, Selma Ergeç, Sinem Kobal, Timuçin Esen, Fırat Çelik ve Sezai Aydın’ın paylaştığı, TMC Yapım imzalı Gönül İşleri dizisi bu akşam ekrana geldi. Son bölümü ile ekrana kilitleyecek olan Gönül İşleri dizisi konusu, oyuncuları ve son bölümü haberimizde...

Gönül İşleri son bölümü ekrana kilitledi

Hastalık oyununu eline yüzüne bulaştıran Yılmaz, Servet’in hayatından bir kez daha kovulmuştur. Ama onun da bir kozu vardır. Boşanmamak. Boşanmıyorum diye tutturan Yılmaz Servet’i yeniden çileden çıkarmayı başarır. Ama Servet’in de kenarda beklettiği “ikna oyunları” vardır.

Haberin Devamı

Saadet ise Asrın’a oynadığı kıskançlık oyununun devamını getirmeye niyetlidir. Lakin oyun oynayan bir o değildir. Kemal’in Asrın’a duyduğu nefretin kaynağına yaklaşan Saadet için doğruyla yanlış bir kez daha yer değiştirecektir.

Sevda, Bedir’e sırt çevirmiş, hakkını Tibet’ten yana kullanmıştır. Ama Lale son sözünü söylememiştir. Yoksa son sözü söylemeyen Sevda’nın gönlü müdür? Bedir, peşindeki karanlık figürlerin tehdidinden kafasını kaldırıp Sevda’ya hislerini açacak mıdır? Bütün bunlar yaşanırken Servet ve Yılmaz’ın boşanma duruşması gelir çatar. Son bakışlar bakılır, son sözler söylenir, son pişmanlık fayda vermez.

Alev’in marifetiyle bütün aile Yılmaz’ın ihanetini öğrenmiştir. Bedir de Servet’in hamileliğini saklama nedenini.

Bunu duyan Yılmaz, Alev’in kapısına dayanır. Amacı hesap sormaktır ama hesapta olmayan şeyler olur; Yılmaz kavganın ortasında kalbini tutar ve yere yığılır. Hastane, doktor derken bütün aile toplaşır. Elleriyle boğacakları hain eniştelerine bir şey olmasın diye dua ediyorlardır şimdi. Servet belki de ilk kez Yılmaz’ı gerçekten kaybetme korkusu yaşar.

Asrın nihayet cesaretini toplayıp Saadet’in karşısına çıkar. Hayatını mahveden adamı karşısında gören Saadet kararlıdır, Komiser Kemal’e bütün gerçekleri anlatacaktır. Asrın ise aşk karşısında boynu kıldan ince Saadet’in vereceği kararı bekler. Saadet ve Sevda aşk hayatlarının rüzgarına kapılarak işleri ihmal edince Servet’in hışmına uğramaktan da kaçamazlar; artık herkesin hayatını nasıl yaşayacağına karar vermesi gerekmektedir. Sevda ve Saadet, ablalarının istediği o kararı artık vermişlerdir.

Haberin Devamı

GÖNÜL İŞLERİ SON BÖLÜM İZLE