Teknoloji Google Duo'nun Android uygulamasına ekran paylaşımı özelliği geldi

Google Duo'nun Android uygulamasına ekran paylaşımı özelliği geldi

21.05.2018 - 14:21 | Son Güncellenme:

Google Duo Android uygulaması üzerinden Android telefonların ekranını paylaşmak mümkün hale geliyor. Kullanıcılar, konuşma esnasında Android telefonlarının ekranını paylaşabilecekler.

Google Duonun Android uygulamasına ekran paylaşımı özelliği geldi

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Google, Duo V34 adını verdiği yeni betasını yayınladı. Bu sayede Google Duo Android uygulaması üzerinden Android telefonların ekranını paylaşmak mümkün hale geliyor. Ekranlarınızı arkadaşlarınızla paylaşabilir veya ebeveynlerinizin telefonlarında çalışmayan bir şeyi düzeltmelerine yardımcı olabilirsiniz.

Bu özelliği kullanmak için kullanıcıların kamera değiştirme ikonunun üzerine yerleştirilen ekran paylaşımı ikonuna basmanız gerekiyor. Daha sonra Duo'nun ekranınızı kaydetmesine izin vermeniz isteniyor. Ardından karşı tarafın görebileceği alanı kırmızı bir çerçeveye alıyorsunuz. Duraklatma ve durdurma düğmelerine de sahip olacaksınız. Telefonunuzu normal olarak kullanabilirsiniz, ancak ekran sohbet ettiğiniz kişiye gönderilecek.

Haberin Devamı

Google Duonun Android uygulamasına ekran paylaşımı özelliği geldi

Google Duo Android uygulamasına gelen özellik, henüz sağlıklı işlemiyor. Özelliğini test eden pek çok kişi farklı sorunlardan bahsediyor.