Teknoloji Google Home Tanıtıldı

Google Home Tanıtıldı

05.10.2016 - 17:59 | Son Güncellenme:

Google, dün yapmış olduğu lansmanda ilgi çekici ürünlerden bir tanesi olan Google Home ürününü tanıttı.

Google Home Tanıtıldı

Google Home kullanıcılara 7 gün 24 saat hizmet verebilecek olan asistanı da bünyesinde bulunduruyor. Cevap almanız için sadece, “Ok Google” ile başlayan bir cümle kurmanız yeterli oluyor.Ayrıca, Google Home ürününü satın alan kullanıcılar, Youtube Red‘i 6 ay boyunca ücretsiz izleyebilecek.

Haberin Devamı
Google Asistanınızla tanışın

Google Home, Google Asistan tarafından desteklenmektedir. Ona sorular sorabilir. Ondan bir şeyler yapmasını isteyebilirsiniz. O sizin özel Google’ınız ve her zaman yardıma hazır olarak yanı başınızda bekliyor.

“Ok Google, pop müzik şarkısı çal”

Google Home’dan Spotify, YouTube Müzik ve Pandora gibi hizmetlerden şarkı çalmasını isteyebilirsiniz. Ayrıca telefonunuzdaki müzikleri Chromecast özellikli 100’den fazla ses uygulaması üzerinden canlı çalınmak üzere Google Home’a gönderebilirsiniz.

Daydream VR ile Siz De Tanışın “Ok Google, 82’nin %8’i nedir?”

En ihtiyaç duyduğunuz anda yanıt alabilirsiniz. Teslimi son ana kalan projenizi bitirmek için “Ok Google, İspanyolca ‘günaydın’ nasıl denir?” veya mutfakta elleriniz kremalıyken “Ok Google, bir fincan kaç tatlı kaşığı eder?” gibi soruları sorabilirsiniz.

Haberin Devamı
“Ok Google, işe gitmem ne kadar sürecek?”

Google Home ile günlük görevlerinizi yönetin. Günlük programınızı, trafik ve uçuş bilgilerini alın. “Ok Google, beni yarın 7:30’da uyandır” diyerek bir alarm ayarlayın veya alışveriş listenize bir şeyler eklemesini söyleyin, zamanlayıcı başlatın ve daha fazlasını yapın.

“Ok Google, termostatı 20 dereceye ayarla”

Ürün; Nest termostatları, Philips Hue ve Samsung SmartThings gibi akıllı ev teknolojileriyle sorunsuz bir şekilde bağlantı kurar. Böylece, elinizdeki işi bırakmadan “Ok Google, mutfaktaki ışıkları karart” gibi komutlar verebilirsiniz. Ayrıca, medyaları Chromecast ile TV’nize yayınlamasını da söyleyebilirsiniz.

Whatsapp Yeni Kamera Özelliği İle Tanışın Üstün ses teknolojisi

Google Home, Wi-Fi ile çalışır ve entegre uzun menzilli hoparlörü hi-fi ses için kristal berraklığında yüksek ve zengin bas sağlar. “Ok Google” dediğinizde, arka planda müzik bile çalıyor olsa, uzun menzilli mikrofonları ve gelişmiş doğal dil işleme özelliği sayesinde sizi net bir şekilde duyabilir.

Şık tasarım

Evinizin pek çok bölümüne doğal olarak uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Tabanı, kişisel tarzınızı yansıtacak şekilde farklı renk ve yüzeylerle özelleştirebilirsiniz.

Kurulumu çok kolay

1. Güç kablosunu Google Home’a takın.

2. Güç adaptörünü prize takın.

3. Google Cast uygulamasını telefonunuza veya tabletinize indirin ve talimatları uygulayın.

Amerika Birleşik Devletleri için 129 dolar fiyat ile satışa sunulan ürünün resmi olarak Türkiye‘ ye gelip, gelmeyeceği hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır.