Teknoloji Google, iPhone Kullanıcılarının Yüzünü Güldürdü!

Google, iPhone Kullanıcılarının Yüzünü Güldürdü!

08.10.2014 - 09:37 | Son Güncellenme:

iPhone seviyor ve kullanıyorsunuz ama Google'ın Android için geliştirdiği uygulamaları kullanmak istiyorsunuz! Kolay, Google'ın birkaç hizmeti artık iOS'da...

Google, iPhone Kullanıcılarının Yüzünü Güldürdü

Google başka firmalarla aynı anda bir çok alanda rekabet etmek durumda. Hem arama motoru, hem donanım, hem yazılım derken firmayı her yerde görmeye artık alıştık. Fakat Android mobil işletim sistemine ağırlık verdiğinden beri iOS platformunda tüm Google uygulamalarını göremiyoruz artık.

Haberin Devamı

Neyse ki bu durumu değiştiren bir gelişme var. Google içeriklerini diğerlerine tercih edenler için iOS platformuna hava durumu ve haber uygulaması geldi. Aynı Android versiyonu gibi bu uygulama da 65,000 kaynakten çektiği hava durumu bilgilerini ve haber başlıklarını size tek arayüzde sunuyor.

Uygulamada hava durumu için birden fazla lokasyon ayarlayabiliyor, haber kategorileri seçebiliyorsunuz. iOS 7 ve üzeri işletim sistemi kullanan tüm cihazlar yararlanabilir, ayrıca iPhone 5 ve iPhone 6 modelleri için optimize edilmiş durumda. Sabah kalkınca ilk bakılacak ideal uygulama olan “Google News and Weather”’ı linke tıklayarak iOS cihazlara ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Bu arada Google'ın başarılı ve popüler internet tarayıcısı Chrome için etkileyici 5 eklentiyi sizler için deneyimledik.