Teknoloji Google Maps'e soru-cevap özelliği geldi

Google Maps'e soru-cevap özelliği geldi

18.08.2017 - 09:30 | Son Güncellenme:

Google, Google Haritalar'da kullanıcıların işletmeler hakkında soru göndermesine ve bunlara cevap verilmesine olanak tanıyan yeni bir sosyal özellik yayınladı.

Google Mapse soru-cevap özelliği geldi

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Android işletim sistemiyle çalışan mobil cihazlarda Google Maps uygulaması işletmeler hakkında sorulara cevap verebilecek. Bu sürüm ile kullanıcılar, her işletme listesinde bir bölüm bulabilir, burada soru yayınlayabilir, diğer kullanıcıların gönderdiği soruları cevaplayabilir ve daha önce paylaşılan soruları/yanıtları okuyabilir.

Google Mapse soru-cevap özelliği geldi

Bir kullanıcı soru sorduğunda, Google, yanıtlayıp yanıtlayamayacaklarını görmek için işletme sahibini ve "diğer kullanıcılar tarafından" bilgilendiriyor. Kullanıcılar da soruları yanıtlandıklarında bilgilendirilecek.

İşletme sahipleri tüketicilerin sorularına cevap vermenin yanı sıra, sıkça sorulan soruları ve cevapları kendi işletme listelerinde de paylaşabilir.

Bu soru ve cevap özelliği şimdilik Android'deki Google Haritalar kullanıcılarına sunuldu. İleryen dönemde dünya genelindeki tüm mobil kullanıcılarına sunulması bekleniyor.