Teknoloji Google Nexus Sailfish Görüntülendi

Google Nexus Sailfish Görüntülendi

15.08.2016 - 14:57 | Son Güncellenme:

Google’ın Nexus Projesi hız kesmeden devam ediyor. Uzun zamandır bahsedilen Google Nexus Sailfish artık kanlı canlı görüntülendi!

Google Nexus Sailfish Görüntülendi

Google‘ın san Android işletim sistemine sahip uygun fiyatlı telefonlarını özellikle 3. dünya ülkelerine satmak için geliştirdiği Nexus Projesi, LG ile birlikte geliştirilen Nexus 4‘ten sonra “amiral gemisi projesine” dönüştü. Artık Nexus cihazlar bir amiral gemisi modeli gibi algılanırken geçtiğimiz yıl pazara sunulan ve LG ,le geliştirilen Nexus 5X orta üst segment pazara hitap ediyordu. Huawei ile geliştirilen Nexus 6P ise yine amiral gemisi modeli oluyordu ve anlaşılan Google artık yoluna 2 farklı telefon ile devam edecekti. Bu yıl ise Nexus‘un amiral gemisi modeli olacağı tahmin edilen Google Nexus Sailfish özellikleri ve yazılımı ile öne çıkacak gibi görünüyor. Bir süredir sızdırma haberleri ile gündemi meşgul eden Nexus Sailfish, nihayet canlı olarak görüntülendi.

Haberin Devamı
Google Nexus Sailfish Karşınızda!

Telefonun kesinleşmeyen teknik özellikleri ise şöyle;

5.0 inç Full HD Ekran Snapdragon 820 32 GB Hafıza 4 GB RAM 12 megapiksel arka kamera Motorola Moto Z Cep Yakacak! motorola silikon vadisi