Teknoloji Haberleri Google Pixel XL 2 kim tarafından üretilecek?

Google Pixel XL 2 kim tarafından üretilecek?

14.06.2017 - 13:02 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz yıl cihazların HTC ile birlikte üreten Google'ın, yeni Pixel XL serisinde üretici değişikliğine gittiği ortaya çıktı. Peki Pixel XL 2 kim tarafından üretilecek?

Google Pixel XL 2 kim tarafından üretilecek

Google'ın bu yıl piyasaya sürmesi beklenen yeni akıllı telefonu Pixel XL 2, geçtiğimiz günlerde GFXBench performans testinde ortaya çıkmıştı. Şimdi ise Google'ın Taimen kod adına sahip olan yeni Pixel XL 2 modelinin, LG tarafından üretileceği söyleniyor.

Haberin Devamı

Google'ın LG'yi tercih etme nedeleri arasında HTC’nin tedarik ve üretim konularında sorun çıkarmış olması ve firmanın LG üretimi esnek OLED panellere yatırım yapmak istemesi yartıyor.

Google’ın Pixel ve Pixel XL’in yerini alacak üç yeni cihaz çıkarabileceği söyleniyor. Bunlar Pixel 2, Pixel 2 XL ve Pixel 2 XXL olabilir. Ancak bu üç cihazdan bir tanesinin geliştirme aşamasında eleneceği söyleniyor. Taimen kod adlı cihazın Pixel XL’in, Walleye kod adlı cihazın ise Pixel modelinin yeni versiyonu olması bekleniyor.

Google Pixel 2 için hazırlanan konsept videoyu ise aşağıda izleyebilirsiniz. Google Pixel 2 ve Pixel XL 2'nin tasarımı, ortaya çıkan bu konsept görüntülerdeki gibi olması bekleniyor.