Gündem Google ve Amazon evlendi

Google ve Amazon evlendi

28.12.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Google’da yazılım mühendisi Erdoğan ile Amazon sitesinde çalışan meslektaşı Gizem Güran Denizli’de dünyaevine girdi. Denizli’de tanışan çift ABD’de aynı şehirde yaşıyor.

Google ve Amazon evlendi

ABD’nin Seattle kentinde Google için çalışan AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan’ın yazılım mühendisi oğlu Halit Erdoğan ile iş adamı Mehmet Güran’ın Amazon internet sitesinde çalışan endüstri mühendisi kızı Gizem Güran Çavuşlar Denizli’de düzenlenen törenle evlendi. Törene Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Erbil, ile siyaset ve iş dünyasından çok sayıda kişi katıldı.
Şeker yerine kitap ayracı
Nikâh şahidi olarak protokol üyelerinden 11 kişinin hazır bulunduğu törende konuşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan “Bizde ne kadar şahit varsa anne babalar o kadar torun istiyordur. Evet demeden önce söyleyeyim ki sonra haberimiz yoktu demeyin” dedi. Damat Erdoğan, Denizli’de tanıştıklarını belirterek, “Liseden sonra birlikte İstanbul’da okuduk. ABD’de aynı şehirde yaşıyoruz” dedi.
Nikâh şekeri yerine kitap okuma ayracı dağıtılan törende damadın babası Mehmet Salih Erdoğan, nikâh anısına fidan bağışında bulunduklarını ifade etti.