Giresun Görele'de Matematik Sokağı Açıldı

Görele'de Matematik Sokağı Açıldı

16.03.2017 - 12:55 | Son Güncellenme:

.

Görelede Matematik Sokağı Açıldı

GİRESUN (AA) - Görele'de Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından uygulanan matematik sokağının açılışı yapıldı.

Haberin Devamı

Okuldaki bir koridora kurulan matematik sokağının açılışını Görele Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Görele Belediye Başkanı Tolga Erener yaptı.

Görele Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, en güzel öğrenme metodunun öğretmek olduğunu söyledi.

Bu gibi uygulamaların eğitimde ve öğrenmede çok önemli olduğunu belirten Ermiş,"Sizler bu çalışmayı yaparak hem başkalarının bunu öğrenmesini kolaylaştırıyorsunuz, hem de bir çok konuyu kendiniz öğrendiniz. Çünkü en iyi öğrenme metodu öğretmedir. Zaman zaman ders aralarında bu koridorlardan geçerken ara sıra buralara ister istemez bakacaksınız. Böyle bir düşünceyi hayata geçirdikleri için arkadaşları tebrik ediyorum. Diğer branşlara yönelik bu çalışmalar da yapılırsa daha güzel olur. Bu gibi çalışmaların diğer okullarda da yapılması dileğiyle herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Haberin Devamı

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener ise görsel ve akıl olarak iyi tasarlanmış bir projenin hayata geçirildiğini kaydederek, "Benim isteğim ve arzum her okulumuzun bu gibi çalışmalarla başarı ve güzellikleriyle anılmasıdır. Ben öğretmen ve öğrencileri kutluyorum. İnşallah bu güzel projeleri, faaliyetleri, güzellikleri hayatınıza da yansıtırsınız." diye konuştu.