Giresun Görele'de toplu sünnet şöleni-Giresun Haberleri

Görele'de toplu sünnet şöleni-Giresun Haberleri

26.07.2016 - 14:17 | Son Güncellenme:

Görele Belediyesi tarafından düzenlenen sünnet şöleninde 47 çocuk erkekliğe ilk adımlarını attılar.

Görelede toplu sünnet şöleni-Giresun Haberleri

Görele Belediyesi tarafından düzenlenen sünnet şöleninde 47 çocuk erkekliğe ilk adımlarını attılar.
Giresun’un Görele ilçesinde erkekliğe ilk adımlarını atan 47 çocuk için Hayrullah Koç parkında sünnet programı düzenlendi. Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, erkekliğe ilk adımlarını atan 47 çocuğu tebrik etti.
Belediye olarak toplu sünnet şölenlerini gelenek haline getirdiklerini belirten Başkan Erener, “Bugün güzel ve çok özel günlerden bir tanesindeyiz. Çünkü bugün 47 çocuğumuz erkekliğe ilk adımlarını atıyorlar. Belediye olarak düzenlediğimiz sünnet şölenimizi geleneksel hale getirdik ve bugün 12.’sini düzenliyoruz. Sünnet şölenimizi bir şölen havasında yaşamak isterdik fakat olmadı. Önce terör olayları şimdi ise darbe girişimi ile birlikte ülkemizin üzerine çöreklenmeye çalışanlar var. Bunlara karşı demokrasi nöbetlerimiz, devletimize, milletimize, bayrağımıza hep beraber sahip çıkmaya devam ediyoruz. Ben çocuklarımızı tebrik ediyorum. İnşallah vatanına milletine hayırlı evlatlar olurlar” dedi.
Sünnet programına Görele Müftüsü İsa Kaynak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Dede, belediye meclis üyeleri, daire amirleri, vatandaşlar, çocuklar ve aileleri katıldı. Program sonrası Başkan Erener, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.