Teknoloji Gotham Severler Yasta

Gotham Severler Yasta

25.05.2016 - 11:04 | Son Güncellenme:

FOX kanalı tarafından yayımlanan Gotham, bu kez ne yazık ki üzücü bir haber ile beraber gündeme geldi. İşte konuyla ilgili detaylar…

Gotham Severler Yasta

Batman hayranları tarafından beğeni ile izlenen Gotham, bilindiği üzere 3. sezonu onaylanan bir dizi. FOX kanalı üzerinden ekranlara gelen dizi, Bruce Wayne’nin çocukluğunda yaşanan olaylara odaklanmakta. Nitekim daha çok eski dönemde yaşanan hikayesi ile dikkat çeken dizi, bu sayede arka planda kalan olayların da gün ışığına çıkmasını sağlıyor. Bu nedenden ötürü hikaye örgüsü bazında önemli bir yere de sahip olan dizi, ne yazık ki şimdilerde üzücü bir haber ile gündemde.

Haberin Devamı
Yapım Tasarımcısı Hayata Gözlerini Yumdu

Facebook üzerinden yapılan açıklama ile birlikte ortaya çıkan bilgilere göre Gotham dizisinin yapım tasarımcısı olarak görev alan Emmy adaylı Doug Kraner, ne yazık ki hayata gözlerini yummuş bulunuyor. 65 yaşında vefat eden Kraner, ne yazık ki bir süredir kanser hastalığı ile boğuşuyordu. 15 aydır hastalıkla ile mücadele eden Kraner, Batı Hollywood’ta ne yazık ki hastalığı ile olan savaşına yenik düştü.

Kariyer Boyunca Başarılı İşlere İmza Attı

Bu zamana kadar birbirinden iddialı projelerde yer alan ve yaptığı çalışmalar ile beraber Oscar adaylığı dahi kazanan Doug Kraner, dizi dışında daha önce The Tomorrow People, Devious Maids, The Forgotten, Sleeping With the Enemy, I Still Know What You Did Last Summer gibi projelerde de yer almıştı.