Gündem Göz 6 yarışması ne zaman başlayacak başvuru nasıl yapılıyor?

Göz 6 yarışması ne zaman başlayacak başvuru nasıl yapılıyor?

01.07.2016 - 09:06 | Son Güncellenme:

Yeni sezonda Tv8'de başlayacak olan Göz 6 yarışması için heyecan dorukta. Ekim ayı itibariyle yayına girmesi beklenen Göz 6 yarışma programı ile ilgili merak edilenleri bu haberimizde sizler için derledik. Peki Göz 6 yarışması ne zaman başlayacak başvuru nasıl yapılıyor? İşte o detaylar...

Göz 6 yarışması ne zaman başlayacak başvuru nasıl yapılıyor

TV8 ekranlarında yeni sezonda Göz 6 isimli iddialı bir yarışma daha başlıyor. Göz 6 yarışmasının başvuru formu da yayınlandı. TV8’in Ekim 2016 sezonu için hazırlıklarını sürdürdüğü Göz 6 yarışmasının seçmeleri yakında yapılacak.

Ekranlarda daha önce yapılmamış bir yarışma formatıyla Göz 6 yeni sezonun en iddialı işlerinden biri olacak. Acun Medya tarafından prodüksiyon çalışmaları devam eden Göz 6 yarışması için TV8’in internet sitesinde de başvuru formu yayınlandı. Yarışma için ön başvuruların ardından seçme yerleri de duyurulacak. Yarışmanın Ekim ayında ekranlara gelmesi planlanıyor.

Göz 6 yarışmasında 8 kız ve 8 erkek bir evde yaşayacak ve birinci olmak için mücadele edecek. 8 erkek, 8 kadın yarışmacıdan oluşacak yarışmada ipi göğüsleyen 2 şampiyon, doğrudan Survivor’a katılma hakkı kazanacak.

Programın birincisine ise sürpriz bir ödül var. Yarışmanın birincisi Survivor 2017’nin netleşen ilk yarışmacısı olacak.

Göz 6 yarışması ne zaman başlayacak başvuru nasıl yapılıyor