Ege Göz Göz çok can yakar!

Göz Göz çok can yakar!

14.08.2017 - 03:20 | Son Güncellenme:

14 yıl aradan sonra yükseldiği Süper Lig’deki ilk maçında Fenerbahçe’yle 2-2 berabere kalan Göztepe, sergilediği performansla camiaya umut verdi. Sarı lacivertli ekibe karşı etkili ataklar geliştiren ve galibiyeti kaçıran sarı kırmızılılarda, Başkan Mehmet Sepil takıma övgüler yağdırdı...

Göz Göz çok can yakar

Göztepe, Süper Lig’in ilk maçında Bornova Stadı’nda Fenerbahçe’yle 2-2 berabere kaldı, oyunuyla umut verdi. Sarı kırmızılı kulübün Başkanı Mehmet Sepil, geçen sezon Eskişehirspor’la oynanan TFF 1. Lig play-off finalinde çıkan olaylar yüzünden iki maç seyircisiz oynama cezası aldıklarını, buna karşın iyi bir performans gösterdiklerini belirtti.

‘Galibiyeti kaçırdık’öztepe, Süper Lig’in ilk maçında Bornova Stadı’nda Fenerbahçe’yle 2-2 berabere kaldı, oyunuyla umut verdi. Sarı kırmızılı kulübün Başkanı Mehmet Sepil, geçen sezon Eskişehirspor’la oynanan TFF 1. Lig play-off finalinde çıkan olaylar yüzünden iki maç seyircisiz oynama cezası aldıklarını, buna karşın iyi bir performans gösterdiklerini belirtti.

Haberin Devamı

Taraftarlarından mahrum oldukları için maçtan tat almadığını vurgulayan Sepil, şöyle devam etti: “Dünyada seyircisiz oynanma cezası verilen ülke kaldı mı? Artık bunlar değişmeli. Her şeye rağmen oyuncularımız çok iyi mücadele etti. Galibiyeti biz kaçırdık. Benim oyuncularım harika bir performans ortaya koydu. Çok yeni bir takımız. On birimizden 9 isim yeni transfer. Fakat herkes uyum içinde, disiplinden kopmadan mücadele etti. Gelecek adına çok umutluyum” diye konuştu.

‘Taraftarımızı aradık’

Teknik Direktör Tamer Tuna da sezona güzel bir başlangıç yaptıklarını söyledi. Çok zorlu bir hazırlık süreci geçirdiklerinin altını çizen Tuna, “Fenerbahçe karşısında inancımızı sahaya yansıttık. Bu skor, takımın özgüvenini ve moralini yükseltecek. Tek eksiğimiz taraftarımızdı. Onlarsız mücadele etmek bizim için çok zor” diye konuştu.

Haberin Devamı

Traore imzaya geliyor

Basel’den Adama Traore’yle anlaştıklarını kaydeden Teknik Direktör Tuna, “Transferin artık sonuna geliyoruz. Bazı mevkilere bir ya da iki oyuncu getirebiliriz. Kaliteli bir ekip oluşturduk” açıklamasını yaptı.

Castro ve Scarione göz doldurdu

Göztepe’nin Kasımpaşa’dan transfer ettiği Ande Castro ve İsrail’in Maccabi Tel Aviv takımından aldığı Oscar Scarione Fenerbahçe karşılaşmasında gösterdikleri performans ve attıkları gollerle tam isabet olduklarını kanıtladı. Kasımpaşa’da da birlikte oynayan iki orta saha oyuncusu, tüm takımın yükünü çekmeyi başardı.

Kaldığı yerden devam

Gelecek haftalar için iyi bir izlenim bırakan iki oyuncunun yanı sıra, yeni transferlerden Beto, Peybernes, Kadu, Sabri, Ghilas, Gouffran ve Rotman da geçer not aldı. Ev sahibi olarak başladığı Süper Lig’deki ilk hafta maçlarında Fenerbahçe sınavına kadar 10 galibiyet, 5 beraberlik elde eden sarı kırmızılılar geleneğini bozmadı ve maratona yine puanla başlamasını bildi.