Gündem Göz6'da bugün eleme adayları belli oluyor!

Göz6'da bugün eleme adayları belli oluyor!

19.09.2016 - 11:17 | Son Güncellenme:

Göz6, Tv8'de her gün yeni bir olay ile ekrana gelmeye devam ediyor. Öykü Serter'in sunumu ile hafta içi saat 17.00'da yayınlanan Göz6'da birinci ve ikinci eleme adayları belli oldu. Erdi mi Zeyd mi elenen isim olacak? Göz6'da bugün neler yaşanacak? İşte merak edilen soruların cevapları...

Göz6da bugün eleme adayları belli oluyor

Göz6 bir strateji oyunu olarak yoluna devam ediyor. Zaman zaman gergin anların yaşandığı Göz6 hafta içi her gün izleyici ile buluşuyor. Programda her geçen gün dikkat çeken olaylar yaşanmaya devam ediyor. Göz6 ile ilgili merak edilenleri sizler için derledik...

Haberin Devamı

İKİ ELEME ADAYI BELLİ OLDU
Eleme oyununu kaybeden erkekler takımı aralarında oylama yaparak eleme potasına bir isim çıkardılar. Erkekler evinin yarışmacılarının oylarıyla eleme adayı olan ilk isim Erdi oldu.

KIZLAR EVİNDE NELER OLDU?
Kızlar evinde gündem Meltem... Kızlar evi yarışmacıları Meltem'in evde temizlik yapmadığını, bulaşık yıkamadığını, yemek yapmadığını savundu.

PLAKA OYUNUNDA YAŞANANLAR
Hafta boyunca oynanan eleme oyunları sonucunda kazanan taraf kızlar takımı oldu. Kaybeden erkekler takımında ise bireysel bir oyun oynandı, kazanan kişi dokunulmaz olacak ve gitmesini istediği bir kişiyi aday olarak göstermek için yarıştı. Düelloda kazanan isim ise Ramazan oldu.

SAMET'E ACI HABER GELİYOR
Yaklaşık 2 aydır komada olan dedesinin vefat haberini alan genç yarışmacı, dedesinin son yolculuğunda yanında olmak için Göz6 evinden üzgün bir şekilde ayrıldı. Yarışmaya gelirken dedesinin yaklaşık 60-62 gündür komada olduğunu açıklayan Samet, acı haberi yarışmacı arkadaşlarıyla paylaştı. Arkadaşlarının başsağlığı mesajlarının ardından evden ayrılan 23 yaşındaki genç yarışmacı ilk uçakla İzmir'e gitti.

Haberin Devamı

DEDEMİ KAYBETMİŞİZ

Dedemin son yolculuğunda yanında olmak istiyorum diyen Samet, yakın arkadaşına sarılarak Göz6 evinden ayrıldı.