Ankara Göztepe Galibiyete Hasret

Göztepe Galibiyete Hasret

19.11.2017 - 12:31 | Son Güncellenme:

Bursaspor'la deplasmanda 0-0 berabere kalan sarı-kırmızılı ekip, Süper Lig'de son 4 maçta galip gelemedi

Göztepe Galibiyete Hasret

İZMİR (AA) - Süper Lig'de deplasmanda Bursaspor'la 0-0 berabere kalan Göztepe, son 4 maçta galibiyete ulaşamadı.

Haberin Devamı

Sezona 2-2'lik Fenerbahçe beraberliğiyle başladıktan sonra Kayserispor'a 1-0 yenilen Göztepe, daha sonra oynadığı 4 maçı da kazandı. Sarı-kırmızılı ekip, galibiyet serisinin ardından Medipol Başakşehir'e 2-1 mağlup oldu.

Sekizinci haftada deplasmanda Antalyaspor'u 3-1 yenen Göztepe, daha sonra oynadığı 4 maçta ise galibiyet alamadı. Aytemiz Alanyaspor'la 3-3 berabere kalan sarı-kırmızılı ekip, Kasımpaşa ve Beşiktaş'a 3-1'lik skorlarla yenilirken, dün de Bursaspor karşısında sahadan golsüz eşitlikle ayrıldı.

- İkinci kez gol atamadı

Süper Lig'in ikinci haftasında 1-0 yenildiği Kayserispor maçında gol sevinci yaşayamayan sarı-kırmızılı ekip, bu sezon ikinci kez bir müsabakada gol atamadı.

Bursaspor karşısında ilk 11'de şans bulan Tanju Kayhan, bu sezon ligde ilk maçına çıktı. Oyuna sonradan dahil olan Sabri Sarıoğlu ise ilk kez yedek soyundu.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı ekipte Halil Akbunar'ın ardından Rajko Rotman da 3. sarı kartını gördü. Bu iki futbolcu, bir sarı kart daha görmeleri halinde cezalı duruma düşecek.

- Rakip Teleset Mobilya Akhisarspor

Haftayı 18 puanla kapatan Göztepe, 13. haftada 25 Kasım Cumartesi günü geçen sezon sarı-kırmızılı ekipte görev yapan teknik direktör Okan Buruk'un çalıştırdığı Teleset Mobilya Akhisarspor'u konuk edecek.

Göztepeli futbolcular, karşılaşmanın hazırlıklarına yarın yapacakları antrenmanla başlayacak.