Ege Göztepe'nin sürprizi Luis Nani

Göztepe'nin sürprizi Luis Nani

20.06.2018 - 23:56 | Son Güncellenme:

Süper Lig’in flaş ekibi, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını hızlandırdı Sarı kırmızılılar listesindeki Ahmet Oğuz, Lamine Gassama, Ivan Balliu’nun ardından gündemine Portekizli oyuncu Luis Nani’yi de aldı.

Göztepenin sürprizi Luis Nani

Spor Toto Süper Lig’de yeni sezon öncesi sadece Elazığspor’dan orta saha oyuncusu Alpaslan Öztürk’ü kadrosuna dahil eden Göztepe’nin, listesinde Gençlerbirliği’nden Ahmet Oğuz, Aytemiz Alanyaspor’dan Lamine Gassama ve Fransız ekibi Metz’den Ivan Balliu bulunurken, bu oyunculara ek olarak bir dönem Fenerbahçe forması giyen Luis Nani’yi de gündeme aldığı öğrenildi. Sarı kırmızılıların Nani’yle görüşmek istediği ve Portekizli oyuncunun da tekrar Türkiye’ye dönmeye sıcak baktığı öğrenildi. Geçen sezonu kiralık olarak Lazio’da geçiren hücum oyuncusunun Valencia’yla bir yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen kadroda düşünülmediği ve menajerler aracılığıyla Göztepe’ye önerildiği, bu sebeple de 31 yaşındaki futbolcunun maliyetinin çok yüksek olmadığı, Başkan Mehmet Sepil’in de yüksek rakamlar nedeniyle futbolcu ve kulüpleriyle kıyasıya pazarlık halinde olduğu bildirildi.

Haberin Devamı

Sağbek istiyor

Göztepe’de Patrick Twumasi’nin transferi de yine gündeme geldi. Kazakistan’da FC Astana forması giyen 24 yaşındaki Ganalı oyuncuyu menajerlerin Göztepe’ye yeniden önerdiği öğrenildi. Sarı kırmızılıların, Astana’yla sözleşmesi süren oyuncuyu ancak yüksek maliyetinde indirim yaptırabilirse transfer edeceği bildirildi. Sabri ve Tanju’yla yolların ayrılmasıyla elinde sağbek kalmayan Bayram Bektaş, 27 Haziran’daki sezon hazırlıklarının başlangıcına kadar mutlaka sağbek ve stoper istiyor.