Ege Göztepe vites yükseltti

Göztepe vites yükseltti

19.07.2018 - 21:07 | Son Güncellenme:

Transfer sezonunda Elazığ’dan Alpaslan, Menemen BLD’den Samed Ali, Arjantin’den Grillo, Alanyaspor’dan Berkan ve Gassama’yı renklerine bağlayan Göztepe, transferde harekete geçti

Göztepe vites yükseltti

İkinci etap çalışmaları için bugün Hollanda’ya giden Göztepe’de, Antalyaspor’dan golcü Deniz Kadah, Brezilya’nın Sport Recife ekibinden stoper Ronaldo Alves ve İspanyol Deportivo’dan orta saha Celso Borges’i kadrosuna dahil etmek için girişimlere başladığı bildirildi. Göztepe’nin Deniz Kadah için temaslara yoğun şekilde başladığı dile getirildi. Kosta Rikalı oyuncu Borges’in ise Deportivo’nun La Liga’da küme düşmesinin ardından üst liglerde oynamak istediği ileri sürüldü.

Haberin Devamı

İmzalar bekleniyor

Futbol yaşamına ülkesinin Atletico Paranaense takımında başlayan Ronaldo, Internacional, Nautico, Criciuma, Avai ve Sport Recife’de görev yaptı. Kosta Rika’da Saprissa’da kariyerine start veren 30 yaşındaki Borges, Norveç’in Fredrikstad, İsveç’in AIK takımlarında oynadıktan sonra 2014-2015’te Deportivo’ya imza attı. Borges ayrıca Kosta Rika Milli Takımı’nda 70 kez forma giydi. Gurbetçi Deniz, Fortuna Düsseldorf’da başladığı futbolu Almanya’nın Oberneuland, Lübeck ve Hannover 96 takımlarında sürdürdü. Ülkemize 2014- 2015’te gelen 32 yaşındaki golcü Çaykur Rizespor’la Antalyaspor için ter döktü. Deniz, Süper Lig’de 130 müsakaya çıkıp 41 gol attı.