Cadde Gözyaşlarıyla uğurlandı

Gözyaşlarıyla uğurlandı

10.02.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Birçok şarkıcının klip yönetmenliğini yapan Ayşe Ersayın, dün son yolcuğuna uğurlandı. Cenazedeki isimler Ersayın için gözyaşlarına hakim olamadı

Gözyaşlarıyla uğurlandı

Ajda Pekkan, Bülent Ersoy, Ebru Gündeş, Gülben Ergen, Seda Sayan ve Emel Sayın gibi onlarca ismin klip yönetmenliğini

Gözyaşlarıyla uğurlandı
yapan Ayşe Ersayın (63) dün son yolculuğuna uğurlandı. Kalp krizi geçirip hayatın kaybeden aynı zamanda yapımcı olan Ersayın’ın öğlen namazına müteakip, Erenköy Galip Paşa Camii’ndeki cenaze namazına yaklaşık 300 kişi katıldı. Taziyeleri annesi Güngör Ersayın ile ablası Elif Banu Ersayın kabul ederken Ajda Pekkan, Gülben Ergen, Ezgi Mola, Behzat Gerçeker, Erkan Özerman ve Oya German gibi ünlü isimler Ersayın için gözyaşı döktü. Ayakta durmakta güçlük çeken Pekkan, “Rahmetli Ayşe’yle bir gece önce evde film izlemiştik. Bu ani ölüm beni şoke etti. Dostumu kaybettim. Benim canımdı, ciğerimdi. Hepimizin başı sağ olsun” dedi. Gülben Ergen ise, “30 yıldır tanıyorum. Evlerinde kalmışlığım var” diye konuştu.

Karşılaşmak istemedi

Ersayın’ın defnedildiği Merdivenköy Mezarlığı’na gelen Bülent Ersoy, “Bende çok hakkı vardı. Umarım hakkını helal eder. Çok iyi bir kızdı. Mesleğinin ordinaryüs profesörüydü” dedi. Ayrıca Diva küs olduğu Pekkan’la mezarlıkta karşılaşmamak için kısa süre aracında bekledi. Pekkan, ayrıldıktan sonra Ersoy, VIP minübüsünden inip mezarlığa gitti.