Oyun Gran Turismo, GT Sport ile PlayStation'a özel geri döndü

Gran Turismo, GT Sport ile PlayStation'a özel geri döndü

18.10.2017 - 10:58 | Son Güncellenme:

Gerçek yarış simülatörü serisi Gran Turismo’nun yeni oyunu GT Sport, PlayStation 4 platformunda oyunseverlerle buluştu. Gran Turismo Sport, Türkiye’de de satışa sunuldu. Peki oyunun fiyatı ne kadar?

Gran Turismo, GT Sport ile PlayStationa özel geri döndü

Gerçek motor sporları dünyasının resmi olarak tanınan ilk video oyunu Gran Turismo serisinin merakla beklenen yeni oyunu GT Sport, Türkiye’de oyunseverlerin beğenisine sunuldu. PlayStation 4 (PS4) platformuna çıkan ilk Gran Turismo oyunu olan GT Sport, oyuncuları dünyanın en harika araçları ile yüksek adrenalinli pistlere taşıyor.

Haberin Devamı

Gran Turismo Sport'ta adrenalin tutkunları aralarında Ferrari LaFerrari’13, Mazda Roadster S (ND) 5, Mercedes-Benz Mercedes-AMG GT S’15, Ford Mustang GT Premium Fastback’in bulunduğu orijinal yarış ve üretim 140 modelden birini kullanabiliyor.

Vision Gran Turismo, dünyanın önde gelen otomobil üreticilerinin hayallerindeki fantastik yol araçlarının GT Sport’un sanal dünyasında hayat bulmasını sağlıyor. Tasarım Editörü sayesinde oyuncular gözde yarış otomobilleri için kendi tasarımlarını oluşturabiliyor, mevcut olanları özelleştirebiliyor ve tasarımlarını dilerlerse arkadaşlarıyla paylaşabiliyor.

Serinin yeni oyununda araçlar 19 farklı pistte yarışıyor. En popüler pistlerden Nürburgring Nordschleife (Kuzey Çemberi) yerini korurken, yeni pistler arasında efsanevi Tokyo Expressway, yarım millik oval pist Northern Isle Speedway ile ABD’nin Rocky Dağları’ndan Meksika sınırına uzanan toprak pist dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

GT Sport, geliştirilmiş kontrolleri sayesinde oyundaki aracı gerçek otomobil kullanır gibi kontrol etme imkanı sunuyor. İlk Gran Turismo’nun ilkeleri korunarak geliştirilen yeni fizik motoru hem yeni başlayanlara hem de ustalara uygun hale getirildi. Oyun içerisinde frene basmak ve bir virajı almak gibi temel yetenekleri kullanmak ve sürüş oyunlarında yeni oyuncular için temel konularda tüm bilgileri öğrenmek mümkün.

Sadece PlayStation 4 platformuna özel olan Gran Turismo Sport’un standart sürümü 25 bin oyun içi kredi hediyesiyle 289 TL’den satışa sunulacak. Oyunun Special Edition versiyonu için tavsiye edilen satış fiyatı ise 329 TL olacak.