Kültür Sanat Greenify Fest 2017 geliyor

Greenify Fest 2017 geliyor

14.07.2017 - 15:36 | Son Güncellenme:

Iyeoka, Adamlar, Can Gox, Evrencan Gündüz ve Siyabend Süvari Greenify Fest 2017 İçin 11 Ağustos'da KüçükÇiftlik Park Bahçe Sahnesinde.

Greenify Fest 2017 geliyor

Son dönemin ilgi çeken müzisyenlerini KüçükÇiftlik Bahçe konseptinin yemyeşil doğasında, çimlere uzanarak dinlemek; şehrin karmaşasından, yeşilin ve müziğin büyüsüyle uzaklaşmak ister misiniz? İşte şahane bir festival; Greenify Fest 2017 .

Haberin Devamı

"Simply Falling" adlı şarkısıyla listeleri alt üst eden Amerikalı sanatçı, eğitmen, şair, aktivist ve TED Global üyesi Iyeoka; Kaybedenler Kulübü’nün soundtrackiyle geniş bir kitleye ulaşan, son zamanların en popüler sanatçılarından Can Gox ‘un merakla beklenen blues performansı; kısa zaman önce yayınlanan ikinci albümleriyle çıkışlarını en üst noktaya taşıyan, kendi tarzının öncü gruplarından Adamlar; sahne enerjisi, müzikal yeteneği ve birbirinden güzel şarkılardan oluşan repertuarıyla Evrencan Gündüz; DJ setinde ise Siyabend Süvari, Epifoni Events'in düzenlediği Greenify Fest kapsaminda, 11 Ağustos’ta KüçükÇiftlik Bahçe’de!

Biletler Biletix'de.