Ekonomi Groupama’nın BES’i Fibaemeklilik’e geçti

Groupama’nın BES’i Fibaemeklilik’e geçti

28.11.2017 - 01:30 | Son Güncellenme:

Fibaemeklilik, Groupama Emeklilik şirketinin bireysel emeklilik (BES) portföyünü devralıyor. Daha önce CIV Hayat portföyünü ve Ergo Emeklilik’i satın alan şirket, yaptığı bu anlaşma ile Türkiye’de ilk defa bireysel emeklilik portföy devrine imza atmış olacak.

Groupama’nın BES’i  Fibaemeklilik’e geçti

Şirket, yaptığı bu son anlaşma ile bireysel emeklilik sözleşme sayısını iki katına, acente sayısını da 750’ye yükseltecek.

Haberin Devamı

Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin, “Beş yıl gibi kısa bir sürede, insana verdiğimiz değer ve Fiba markasına duyulan güven ile sektörün en itibarlı markalarından biri haline geldik. Pazar doygunluğu ve genişleme kapasitesi bakımından ise özellikle bireysel emeklilik sektörünü hedef sektörlerin başında görüyoruz. İşte bu yaklaşımla Groupama Emeklilik’in bireysel emeklilik portföyünü devralmayı Fibaemeklilik için çok önemli bir fırsat olarak değerlendiriyoruz. Bu devralmanın ardından müşterilerimize sunduğumuz özgün hizmetlerimizle yolumuza büyüyerek devam edeceğiz” dedi.

‘İnancımız tam’

Groupama Emeklilik Genel Müdürü Francis Desmazes, “Türkiye’ye inancımız tamdır ve Groupama olarak hayat dışı ve hayat sigortaları müşterilerine en iyi hizmeti vermek üzere, nitelikli dağıtım kanallarımız ile sürdürülebilir kârlı büyüme hedefimize emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Fibaemeklilik Genel Müdürü Erol Öztürkoğlu ise “Amacımız sektörde ilklere imza atmaya devam etmek. Groupama Emeklilik müşterilerini de Fibaemeklilik ailesine dahil ederek sektördeki hızla büyüme hedefimizi bir adım daha ileri taşıyoruz. Bu işbirliği bizleri bireysel emeklilik sistemi fon büyüklüğünde dört sıra daha yukarıya taşıyacak” dedi.