Oyun Dunyasi GTA Online’a Öyle Bir Güncelleme Geldi Ki…

GTA Online’a Öyle Bir Güncelleme Geldi Ki…

09.06.2016 - 15:34 | Son Güncellenme:

GTA Online: Further Adventures in Finance and Felony ile Los Santos ve Blaine County’nin en büyük suç patron olma yolundaki görevinize devam edin. CEO olarak VIP olmanın getirdiği tüm özel yeteneklerin keyfini çıkarırken, SecuroServ’in patentli Özel Kargo Ağı gibi karaborsa fırsatlarını kullanarak şehir çapında kanun dışı mallar satın alıp satabilecek ve böylece yepyeni pazarlara erişebileceksiniz. […]

GTA Online’a Öyle Bir Güncelleme Geldi Ki…

GTA Online: Further Adventures in Finance and Felony ile Los Santos ve Blaine County’nin en büyük suç patron olma yolundaki görevinize devam edin.

Haberin Devamı

CEO olarak VIP olmanın getirdiği tüm özel yeteneklerin keyfini çıkarırken, SecuroServ’in patentli Özel Kargo Ağı gibi karaborsa fırsatlarını kullanarak şehir çapında kanun dışı mallar satın alıp satabilecek ve böylece yepyeni pazarlara erişebileceksiniz.

YÖNETİCİ SUİTİ
Operasyonlarınızı yürütmek için şanınıza yaraşacak bir yönetici ofisine ve yetenekli İş Ortaklarına ihtiyacınız olacak. Dynasty 8 Executive Realty, SecuroServ ortaklığıyla suç kariyerini benimsemiş olanlara özel yeni delüks ofis suitlerini sunar. Bu mimari başyapıtlarda tam zamanlı asistan, helikopter pisti, toplantı odası, Don’t Cross the Line arcade oyunu ve işe çıkmadan önce mükemmel silah seçimlerinizde yardımcı olacak Silah Dolabı gibi opsiyonel depolama alanları bulunuyor.

Haberin Devamı

ÖZEL KARGO SATIN ALMAK VE SATMAK
Satın Alma görevlerini başarıyla tamamlamak için İş Ortaklarınızla kurduğunuz takımın yeteneklerine ihtiyaç duyacaksınız. Görevler kaç kasa kaçak mal ve ne kadar risk almak istediğinize bağlı olarak zorluk seviyeleri giderek artan üç kategoriye ayrılmıştır. Risk ne kadar büyük olursa – FBI, LSPD veya rakip oyuncu Organizasyonları – ödüller de o kadar büyük olacaktır. Küçük, Orta ve Büyük Depolardaki envanterinizi dikkatlice yönetin. Pahalı mallarla ağzına kadar dolu depolar uzun süre gizli kalmayacaktır…

Envanter toplamanız pazarda talep yaratacaktır. Satma zamanı geldiğinde envanterinize bağlı olarak seçebileceğiniz çeşitli teklifler alacaksınız. Sarış görevleri uyanık olmanızı gerektirir; tüm Kargolarınız güvenli biçimde nakledilene kadar gözünüzü işten ayırmayın, yok edilen bir Kargo karınızı ciddi ölçüde azaltabilir.

DEPONUZU SAVUNUN
Önemli oyuncular dikkat çeker ve değerli mallarla dolu depolar da uzun süre gizli kalamaz. Los Santos’un çetelerinin sürpriz saldırıları sonucunda Özel Kargonuzun belli bir yüzdesini kaybetmemek için elinizi çabuk tutmalısınız.

ENİ VIP İŞLERİ & MÜCADELELER
CEO’lar yasadışı para kaynaklarına ve mücadelelere erişim de dahil olmak üzere VIP olmanın getirdiği nimetlerden faydalanacaklar.

Haberin Devamı

VIP İşleri

  • Kelle Avcısı: Haritadaki hedef kişileri zamana karşı yarışarak öldürün
  • Hava Taşımacılığı: Değerli kargoları silahlı muhafızlardan kurtarın ve güvenli bir yere uçurun
  • Nakliye: Vergiden muaf mallarla dolu bir treyleri yasadışı sahibine ulaştıran ilk kişi olun

VIP Mücadeleleri

  • Nakit Çıkışı: Los Santos sokaklarındaki en son ATM dolandırıcılığı dalgasında sürü lideri olun.
  • Enkazcı: Kayıp kargoları okyanusun dibinden çıkarmak için yarışın.

YENİ TAŞITLAR, GİYSİLER & SİLAH EKLENTİLERİ
Ölümcül hızlı, ölümcül verimli veya sadece ölümcüle mi ilgi duyuyorsunuz? Tercihiniz ne olursa olsun, yeni nakliyle seçenekleri sizi yumuşak noktanızdan vuracak. Warstock Cache & Carry’deki azman HVY Brickade’den Southern San Andreas Autos’taki tehditkar Bravado Rumpo Custom’a, Motorsport’taki Pegassi Reaper, Vapid FMJ, Grotti Bestia GTS ve Enus Windsor Drop gibi yeni nesil Süper ve Spor arabalara, Elitas Travel’daki lüks ve hızlıBuckingham Nimbus ve Volatus’tan DockTease’deki kocaman Tug’a kadar; A noktasından B noktasına gitmek hiç bu kadar güzel görünmemiş ve güzel hissettirmemişti.

Eskiden özel olan VIP ve koruma giysileri ve ayrıca yeni SecureServ markalı giysiler de Los Santos’taki mağazaların askılarında yerlerini almış durumdalar. Vermek istediğiniz ilk izlenim ister sofistike bir suç patronu, ya da kiralık fedai olsun, kendinize uygun bir şeyler bulabileceksiniz. Bilirsiniz, normalde fıstık gibi geçecek olan bir Özel Kargo görevini cephanenizin bitmesi kadar batırabilecek bir şey yoktur. Yerel Ammu-Nation mağazalarından alabileceğiniz Drum & Box Magazine eklentileriyle bir çok farklı silahtan yaylım ateşi açabilirsiniz.

Haberin Devamı

YENİ YER DEĞİŞTİRMELİ HASIM MODU
Olanlar ve Olmayanların diyarındaki bu Hasım Modu sayesinde agresif sosyal tırmanış şansı elde edebilirsiniz. Kazananlar takımı başarıyı garantilerken, Kaybedenler takımı başarısızlığa mahkumdur ve bu ikisi arasında geçiş yapmanın yalnızca tek bir yolu vardır: bir Kazananı acımasızca öldürüp yerine geçmek. Ayrıca bu yeni Hasım Modunu denerken bu hafta boyunca Duble RP kazanacağınızı da hatırlatalım.