Gaziantep Gto Üyeleri Madrid'teki Fimi Fuarına Katıldı

Gto Üyeleri Madrid'teki Fimi Fuarına Katıldı

28.06.2017 - 16:13 | Son Güncellenme:

.

Gto Üyeleri Madridteki Fimi Fuarına Katıldı

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Ticaret Odasından (GTO) bir heyet, İspanya'nın Madrid kentinde düzenlenen ve sektöründe Avrupa’nın en önemli fuarlarından olan "FİMİ Çocuk Giyim Fuarı"na katıldı.

Haberin Devamı

GTO'dan yapılan açıklamaya göre, 22-25 Haziran 2017 tarihlerinde Madrid'te 85. kez kapılarını açan "FİMİ Çocuk Giyim Fuarı" için GTO tarafından KOSGEB destekli ziyaret programı düzenlendi.

Heyet organizasyonu kapsamında fuarın yanı sıra İspanya’nın Valencia Ticaret Odası ziyaret edilerek, yapılabilecek işbirlikleri konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

GTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sadık Koçak, Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Zor ve Bülent Evyapan başkanlığında, Oda meslek komitesi üyeleri ve sektör temsilcilerinden oluşan 17 kişilik heyet, Madrid Çocuk Giyim Fuarında 2018 yaz sezonu çocuk giyim kreasyonunu inceledi.

Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sadık Koçak, Gaziantep'in güçlü bir üretim kenti olduğunu, fuar kapsamında Gaziantep’in ekonomik ve ticari yapısıyla ilgili olarak katılımcılara bilgi verdiklerini ve sektör temsilcilerinin yenilikleri yerinde görme bakımından organizasyonun verimli geçtiğini belirterek, Valencia Ticaret Odası'nda yapılan ikili görüşmelerde ticari işbirliğinin geliştirilmesinin ele alındığını ifade etti.