Aksesuar Guess Yeni Yıl Çanta Koleksiyonu

Guess Yeni Yıl Çanta Koleksiyonu

10.05.2013 - 00:00 | Son Güncellenme:

Yeni bir yıla yaklaşıyoruz. Aralık ayı yaklaşırken de birbirinden ünlü markalar yeni yıla özel yaptıkları koleksiyonları tanıtmaya devam ediyorlar.

Guess Yeni Yıl Çanta Koleksiyonu

Guess markasının yeni yıl için özel olarak hazırladığı çanta koleksiyonuyla karşı karşıyayız. Lüks bir marka olan Guess’in yılbaşı için özenle hazırladığı çantaların hepsi birbirinden güzel ve kullanışlı. Gören her kadında alma isteği uyandıracağından emin olabilirsiniz.

Haberin Devamı

Sandrah Hellberg’in objektif karşısına geçtiği görsellerde, fotoğraflar Claudia ve Ralf Pullmanns ikilisi tarafından çekiliyor. Model fotoğraflarda, genellikle mayo ve bikini tarzında parçalarla görülüyor. Bu parçalar çantalarla büyük bir bütünlük sağlıyor.

Yılbaşı için yapılan koleksiyonda çok kaliteli ve kullanışlı parçalar yer alıyor. Görsellerde kullanılan Guess marka ayakkabılar da gözümüzden kaçmıyor. Hafif nemli saçlarıyla model oldukça seksi ve alımlı görünüyor. Aynı şekilde çantalar da model kadar gösterişli. Koleksiyonda zincir detaylı, yılan derili ve düz renkli derilerden oluşan çantalar yer alıyor. Sezon trendleriyle uyumlu olan çantalar; moda ve trendlerden geri kalmak istemeyen kadınlar için bir fırsat yaratıyor.

Haberin Devamı

Çeşitli ebatlarıyla tüm kadınlara hitap eden Guess markası, hem yılbaşında hem günlük hayatınızda stilinizi tamamlamanız için yardıma koşuyor.


Yazarlar