Gündem Gülben Ergen, Kayseri'de üvey anne şiddeti gören çocukları ziyaret etti

Gülben Ergen, Kayseri'de üvey anne şiddeti gören çocukları ziyaret etti

27.12.2015 - 16:30 | Son Güncellenme:

Kayseri'de üvey anne şiddetine maruz olan çocukları ziyaret eden populer sanatçı Gülben Ergen, resimi instagram hesabından paylaştı. Şiddete uğrayan 2 kardeşi evlerinde ziyaret eden Gülben Ergen instagram üzerindeki mesajı duygulandırdı. Ziyarette çekilen bir fotoğrafı instagram hesabından paylaşan Ergen’in bu paylaşımı, 40 binden fazla beğeni, 4 binin üzerinde de yorum aldı.

Gülben Ergen, Kayseride üvey anne şiddeti gören çocukları ziyaret etti

Kayseri'de üvey anne dehşetine maruz olan İ.A.ve I.A.'yı ziyaret eden Gülben Ergen, ziyaretten takipçileriyle bir kare fotoğraf paylaştı.

Haberin Devamı

Gülben Ergen, resimi , "Bizim, ismini 'Sihirli öpücük' koyduğumuz bir sırrımız var... Evlat, benim burnumu öperken, ben onun çenesini öpüyorum, ardından anında tam aksi , ben evladın çenesini öperken, o benim burnumu öpüyor... İşte sihirli öpücük bu şekilde herhangi birşey ... İçine gömdüklerini dışarı çıkartabilmesi için , gördüğü şiddetin bedelini ve yükünü bir müebbet taşımaması için uzunca nefesli bir yol bu... Hani harika genç derler ya, tablo benzeri harika şayet , dökme bir biblo civarı harika burnu, çekik gözleri, aydınlık, nurlu yüzü... o civarı şayet o civarı kıyılmaz ve mukaddes bir güzelliği var ki... Babaannesinin, babasının, herşeyi en tam olarak ve ezbere alim ablasının - sekiz yaşında- değerlisi ... İdrar kesesi patlayıp hastaneye kolay değil yetişecek civarı ağır darbeler aldığı günden ardından 2 ay hastaneden çıkamamış. Beş ayrı, evet beş ayrı ameliyat geçirmiş... Ayaklarını bana öptürmekte direten, çorabını hiç çıkartmahemen yan, sabah gözünü açıp bir önce çorabını giyen bu evlat... Saklıyor falakaya uzattığı mis benzeri minicik ayaklarını... Kayseri de, bu dünya güzeli çocukların yaşadıkları; bir filimde izlesek 'Böyle de senaryo mu olurmuş, senarist ne türlü bir ruh durumu içerisinde yazmış' diye inanmakta zorlanacağımız kolay değil ve ağır bir hikaye... İki yaşında öz annenin gidişi ile başlahemen yan, hemen babasının kucağından bir dakika bile inmeyen, bir akıl küpü yorgun bilge... Iblisin birey kılığında canavara dönüşmüş durumu o bayanın aldığı ya da alacağı cezaya değil bu hüzpopuler, küçük ailenin yaralarının ne türlü sarılacağına gömülmek ve evladın yüzünü 'önemle' sakınmak gerekmektedir ... Kursu için , yaşıtlarıyla parka çıkabilmesi için , sosyalleşebilmesi için .." notunu yazarak takipçileri ile paylaştı.

Gülben Ergen, Kayseride üvey anne şiddeti gören çocukları ziyaret etti