Gündem Güldür Güldür Show 102. bölüm fragmanı izle!

Güldür Güldür Show 102. bölüm fragmanı izle!

24.03.2016 - 10:11 | Son Güncellenme:

Komedinin hiç bitmediği Güldür Güldür Show'da yeni bölüm heyecanı başladı. Merakla beklenen Güldür Güldür Show 102. bölüm fragmanı yayınlandı. Yarın akşam ekranlara gelecek olan Güldür Güldür Show'da neler olacak? İşte tüm detaylar haberimizde.

Güldür Güldür Show 102. bölüm fragmanı izle

Ekranların fenomen eğlence programı Güldür Güldür Show yeni sezonda da kahkahalara boğmaya devam ediyor. Ali Sunal'ın yönetmenliğinde, Alper Kul ve Doğa Rutkay gibi bir çok oyuncunun bulunduğu Güldür Güldür Show kaldığı yerden devam ediyor.

Haberin Devamı

Efsane kadrosuyla herkesin beğenisini kazanan Güldür Güldür Show, aileden aşka, şöhretten teknolojiye, futboldan arkadaşlığa, birçok konuya kendisine özgü mizah anlayışı ile yeni bir yaklaşım getirmeye devam ediyor..

Güldür Güldür Show ekibi Alper Kul, Doğa Rutkay, Onur Buldu, Özge Borak, Aylin Kontente, Erdem Yener, Çağlar Çorumlu, İrem Sak, Onur Atilla, Derya Karadaş, Meltem Yılmazkaya, Burak Topaloğlu, Uğur Bilgin, Özgün Aydın, Ayşegül Akdemir, Kıvanç Baran Aslan ve Ali Sunal oluşturuyor..

Güldür Güldür Show, yeni bölümüyle Cuma saat 20.00'de Show TV’de..!

Güldür Güldür Show 102. bölüm fragmanı

Proje ilk olarak Atv'de 5'er Beşer ismi ile 4 ay yayınlanıp final yapmıştır. 2012 yazında ise konsept ekranlara Star TV'de İnsanlar Alemi ismiyle geri dönmüştür. Orta karar bir reyting elde edip sezon finali yapmıştır. Proje 2013'te bir kez daha isim ve kanal değiştirip FOX Tv'de Güldür Güldür ismiyle ekranlara dönmüştür. Reytingleri ise günden güne artmıştır. 24 Eylül 2013'te bu kez de Show TV'ye transfer olmuştur. İlk zamanlarda iyi reytingler alamasa da, sonralarda toparlanmış ve reytingleri artmıştır. 25 Şubat 2014'te programın adı bu sefer Güldür Güldür Show olarak değiştirilmiştir. 10 Temmuz 2014'te ilk sezon finalini yapmıştır. 2. sezon finali 19 Haziran 2015'te yapılmıştır.

Haberin Devamı

Oyuncular

Ali Sunal - Aziz Güngör Esen(1-)
Alper Kul - İsmail Canevimden(1-)
Doğa Rutkay - Yeter (1-)
Erdem Yener - Hüseyin(28-)
İrem Sak - Sinem (55-)
Çağlar Çorumlu - Şevket Mircan(1-)
Aylin Kontente - Burcu Yerler(1-13/20-)
Onur Buldu - Bilal Koçyiğit(1-)
Özge Borak - Nezaket (18-)
Onur Atilla - İbrahim Çekiç(1-)
Meltem Yılmazkaya - Mehtap (14-)
Aziz Aslan - Fikri(1-)
Ayşegül Akdemir - Dilek(18-)
Burak Topaloğlu - Bahadır(14-)
Özgün Aydın - Mustafa(3-)
Uğur Bilgin - Mesut (36-)
Derya Karadaş - Aysel (80-)
Kıvanç Baran Arslan - Hamza (80-)