Cadde Güldür Güldür Show 68. bölümde Işın Karaca sürprizi!

Güldür Güldür Show 68. bölümde Işın Karaca sürprizi!

27.03.2015 - 09:26 | Son Güncellenme:

Show Tv ekranının en eğlenceli programı Güldür Güldür Show dün akşam 68. bölüm ile ekrana geldi. Güldür Güldür'ün son bölüm konuğu Işın Karaca oldu. Birbirinden komik skeçlere Işın Karaca şarkılarıyla renk kattı. İşte Güldür Güldür Show son bölüm ve detaylar..

Güldür Güldür Show 68. bölümde Işın Karaca sürprizi

Ekranların fenomen eğlence programı BKM yapımı Güldür Güldür Show, kahkaha dolu skeçleriyle dün akşam Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluştu. Güldür Güldür Show’a yeni bölümünde; ünlü şarkıcı Işın Karaca konuk oldu.

Haberin Devamı

Emekli olduktan sonra kendisini işe yaramaz hisseden Şevket bu düşünceden kurtulabildi mi? Şevket'in eşi Nezaket ve çocukları Sinem ve İbrahim bu sorun karşısında Şevket'e yardımcı olabildi mi?

Gençlerin katıldığı programın sunucusu Yeter, program konuğu profesör Mehtap ile stüdyoyu temizleyen Burcu'yu karıştırırsa neler yaşandı? Burcu zoraki yorumculuk işini kıvırabildi mi? Stüdyo amiri bahadır bu karışıklığı çözebildi mi?

Sürekli olarak rahatsızlanan ve durmadan hastaneye giden Sinem Teyze doktorların ilgisini çekmeyi başarabilecek mi? Hastane personeli kendisi ile ilgilenmediği için silahla doktorları ve diğer çalışanları rehin alan Sinem Teyze'yi kim durduracak? Halkman Sinem'i durdurabilecek mi?

Haberin Devamı

Yan mahalleden Dilek'e aşık olan ve bu yüzden yan mahallenin belalısı İsmail tarafından tehdit edilen Bilal neler yapacak? Arkadaşlarını kavga için çağıran Bilal, karşısında mahallenin psikopatları İsmail, Fikri ve Mustafa'yı görünce neler yapacak?

Çok iyi bir insan olan Hüseyin'i doğumgününde hangi büyük olaylar bekliyor? Hüseyin'den çok iyi bir insan olduğu için ayrılmak isteyen Sinem bu istediğinde başarılı olabilecek mi? Hüseyin'in patronu İbrahim ve iş arkadaşları Hüseyin'den ne istiyor olabilir? Hüseyin'in eski sevgilisi Işın Karaca'nın Hüseyin'le ne problemi olabilir?

Hepsi ve bol bol kahkaha bu hafta Güldür Güldür Show’da!

Güldür Güldür Show, kahkaha dolu skeçlerin yer alacağı yeni bölümüyle, bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW 68. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ