Cadde Güldür Güldür Show'a Belkıs Akkale konuk oldu-izle

Güldür Güldür Show'a Belkıs Akkale konuk oldu-izle

27.02.2015 - 09:36 | Son Güncellenme:

Show Tv ekranın eğlence dolu programı Güldür Güldür Show dün akşam izleyenleri yine kahkahaya boğdu. 64. Bölüm ile ekrana gelen Güldür Güldür Show'a dün akşam Belkıs Akkale konuk oldu. Birbirinden güzel şarkılar ve eğlenceli skeçleri ile Güldür Güldür Show ekrana kilitledi...

Güldür Güldür Showa Belkıs Akkale konuk oldu-izle

Ekranların fenomen eğlence programı BKM yapımı Güldür Güldür Show, kahkaha dolu skeçleriyle bu akşam Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluştu. Güldür Güldür Show’a yeni bölümünde; sevilen oyuncu Ayhan Taş ve Türk Halk Müziğinin efsane isimlerinden Belkıs Akkale konuk oldu.

Haberin Devamı

Genç kızların en sevdiği müzik grubu “Hidrolik Direksiyon”a emekli Şevket amca da hayran olursa neler oldu? Hidrolik Direksiyon hayranları arasında yapılacak yarışmaya katılan Şevket büyük ödülü kazanıp turneye çıkmayı başarabildi mi?

Ayrılan sevgililer Bilal ve Yeter tam Sevgililer Günü’nde dağ evinde karşı karşıya gelirse neler yaşandı? Hem Bilal'i hem Yeter'i dağ evine yanlışlıkla getiren İbrahim işin içinden çıkabildiler mi? Yeter ve Bilal arasındaki gerginlik nasıl sonuçlandı?

Daha önce robotlar arası güzellik yarışmasına katılan türk robot Hüseyin bu sefer tasarımcısı Fikri'nin isteğiyle robotlar arası dövüş yarışına katılınca neler oldu? Hüseyin; Alman robot Fikri, Çinli robot İbrahim ve Azeri robot Sinem'i geçmeyi başarabildi mi?

Haberin Devamı

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW 64. SON BÖLÜM