Cadde Güldür Güldür Show'da Gökhan Türkmen sürprizi!

Güldür Güldür Show'da Gökhan Türkmen sürprizi!

20.02.2015 - 10:13 | Son Güncellenme:

Show Tv'nin eğlence dolu programı Güldür Güldür Show'da bu hafta yine yer yerinden oynayacak. Gökhan Türkmen ve Mazlum Çimen'in konuk olacağı Güldür Güldür Show bu akşam ekranda. İşte yeni bölümden ayrıntılar..

Güldür Güldür Showda Gökhan Türkmen sürprizi

Ekranların fenomen eğlence programı BKM yapımı Güldür Güldür Show, kahkaha dolu skeçleriyle bu akşam Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşacak. Güldür Güldür Show’a yeni bölümünde; Gökhan Türkmen ve Mazlum Çimen konuk olacak.

Haberin Devamı

Yerinden kalkmaya bile üşendiği için evden kovulan ve kuzeninin evine yerleşen Şevket hareketlenebilecek mi? Kuzen İbrahim ve eşi neden Şevket'ten rahatsız oluyor? Mazlum Çimen'in İbrahim'in evinde ne işi var?

Evlilik öncesi İstanbul'u görmek ve tanımak isteyen Hüseyin, köyüne nasıl bir değişim ile dönecek? Hüseyin'in kayınpederi Şevket ve köy kahvecisi İsmail, Hüseyin'in bu değişiminden memnun olacak mı?

Bir hastane asansöründe mahsur kalan yaşlı teyze Sinem, İsmail ve hasta eşi Nezaket, pizzacı Hüseyin, işi acele olan İbrahim ve bilimadamı Fikri nasıl kurtulmayı başaracak? Karısı Nezaket'in dırdırından bıkan İsmail, virüs dolu sıvıyı içince neler olacak? Gökhan Türkmen hastane asansörüne nasıl girmiş olabilir?

Haberin Devamı

Kızının zoruyla instagram kullanmaya başlayan ve buna alışan Bilal bu yeni alışkanlıktan vazgeçebilecek mi? Bilal'in kızı Burcu ve arkadaşları paylaşılan fotoğraflardan nasıl etkilenecek? Bir fenomen olmayı başaran Bilal, bu başarısını koruyabilecek mi?

Hepsi ve bol bol kahkaha bu hafta Güldür Güldür Show’da!

Güldür Güldür Show, kahkaha dolu skeçlerin yer alacağı yeni bölümüyle, bu akşam saat 20.00’de Show TV’de