Gündem Güldür Güldür Show'dan sürpriz karar!

Güldür Güldür Show'dan sürpriz karar!

02.05.2016 - 16:30 | Son Güncellenme:

Güldür Güldür Show yepyeni bölümleri ile gelmeye devam ederken sürpriz bir karar çıktı. Show TV ekranlarında yayınlanan Güldür Güldür Show artık haftada iki kez ekrana gelecek. Peki Güldür Güldür Show hangi günler yayınlanacak?

Güldür Güldür Showdan sürpriz karar

Kadrosunda Ali Sunal, Alper Kul, Onur Buldu, Onur Atilla, Çağlar Çorumlu, Doğa Rutkay, Özge Borak, Aylin Kontente, İrem Sak, Meltem Yılmazkaya, Erdem Yener, Derya Karadaş, Uğur Bilgin, Ayşegül Akdemir, Aziz Aslan, Özgün Aydın, Burak Topaloğlu ve Kıvanç Baran Arslan’ın yer aldığı yapım, mayıs ayı boyunca çarşamba ve cuma akşamları izleyici karşısına çıkacak. Güldür Güldür Show, yeni bölümleriyle her Çarşamba ve Cuma 20.00’de Show’da!

Haberin Devamı

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW HAKKINDA

Güldür Güldür Show, Ali Sunal'ın sunduğu önce Fox TV'de, sonra da Show TV'de yayınlanan eğlence programı. Her hafta ünlü konukların yer aldığı programda çeşitli skeçler yer alıyor. Proje ilk olarak Atv'de 5'er Beşer ismi ile 4 ay yayınlanıp final yapmıştır. 2012 yazında ise konsept ekranlara Star TV'de İnsanlar Alemi ismiyle geri dönmüştür. Orta karar bir reyting elde edip sezon finali yapmıştır. Proje 2013'te bir kez daha isim ve kanal değiştirip FOX Tv'de Güldür Güldür ismiyle ekranlara dönmüştür. Reytingleri ise günden güne artmıştır. 24 Eylül 2013'te bu kez de Show TV'ye transfer olmuştur.[1] İlk zamanlarda iyi reytingler alamasa da, sonralarda toparlanmış ve reytingleri artmıştır. 25 Şubat 2014'te programın adı bu sefer Güldür Güldür Show olarak değiştirilmiştir. 10 Temmuz 2014'te ilk sezon finalini yapmıştır. 2. sezon finali 19 Haziran 2015'te yapılmıştır.

Haberin Devamı

Ali Sunal - Aziz Güngör Esen(1-)
Alper Kul - İsmail Canevimden(1-)
Doğa Rutkay - Yeter (1-)
Erdem Yener - Hüseyin(28-)
İrem Sak - Sinem (55-)
Çağlar Çorumlu - Şevket Mircan(1-)
Aylin Kontente - Burcu Yerler(1-13/20-)
Onur Buldu - Bilal Koçyiğit(1-)
Özge Borak - Nezaket (18-)
Onur Atilla - İbrahim Çekiç(1-)
Meltem Yılmazkaya - Mehtap (14-)
Aziz Aslan - Fikri(1-)
Ayşegül Akdemir - Dilek(18-)
Burak Topaloğlu - Bahadır(14-)
Özgün Aydın - Mustafa(3-)
Uğur Bilgin - Mesut (36-)
Derya Karadaş - Aysel (80-)
Kıvanç Baran Arslan - Hamza (80-)