Cadde Güldür Güldür Show'a sürpriz konuklar geldi!

Güldür Güldür Show'a sürpriz konuklar geldi!

06.03.2015 - 11:16 | Son Güncellenme:

Show Tv'nin keyifle izlenen programı Güldür Güldür Show bu akşam herkesi ekrana kilitledi. Sürpriz isimlerin konuk olacağı Güldür Güldür Show'a kimler geldi? İşte Güldür Güldür son bölüm ve ayrıntılar..

Güldür Güldür Showa sürpriz konuklar geldi

Ekranların fenomen eğlence programı BKM yapımı Güldür Güldür Show, kahkaha dolu skeçleriyle bu akşam Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluştu. Güldür Güldür Show’un son bölümünde; ünlü şarkıcı Metin Şentürk ve 90’ların unutulmaz şarkıcısı Tayfun Duygulu konuk oldu.

Haberin Devamı

Hoşlandığı kız Burcu'ya açılmak için kafeye İbrahim, Burcu’nun abisi ile karşılacınca neler yaşanır? Falcı taklidi yapmak zorunda kalan İbrahim işin içinden çıkabildi mi?

Titanic için bedava yolculuk kazanan İsmail ve ailesi gemide neler yaşandı? Geminin sahibi ve kaptanı, İsmail'in ailesini gemiden atmak isterse neler yaşandı? Mehtap ve sevgilisi Jack Bahadır'ın efsane aşkına gemiden atılmaları engel olabildi mi? Geminin 2. kaptanı Metin Şentürk ne gibi bir felakete yol açtı?

90'lı yıllarda Bilal evlerine misafir gelen Burcu’yu nasıl tavladı? Mahallenin popüler çocuğu Hüseyin eve gelince Bilal ne yaptı? Bir başka komşu çocuğu olan Tayfun olayları daha da karıştırdı mı?

Kız arkadaşı Yeter'i eve götürmeye çalışan Mesut trafik çevirmesinde polis İbrahim’e yakalandı. Polis memurları Bilal ve İbrahim'in amiri Şevket, Mesut'tan neler istedi? Mesut kendisini ve sevgilisi Yeter'i bu çevirmeden kurtarabildi mi?

Haberin Devamı

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW 65. SON BÖLÜM