Cadde Güldür Güldür Show son bölümde Serkan Çağrı sürprizi!

Güldür Güldür Show son bölümde Serkan Çağrı sürprizi!

20.11.2014 - 16:08 | Son Güncellenme:

SHow Tv'nin eğlence dolu programı Güldür Güldür'de bu hafta yine kahkaha dolu skeçleriyle sahne aldı. Serkan Çağrı ve Anadolu Ateşi'nin katılımıyla Güldür Güldür dünakşam yeni bölümü ile ekrana geldi.

Güldür Güldür Show son bölümde Serkan Çağrı sürprizi

Ekranların fenomen eğlence programı BKM yapımı “Güldür Güldür Show”, birbirinden eğlenceli skeçleriyle Cuma akşamı Show TV ekranlarında izleyicilerle buluştu. “Güldür Güldür Show”a son bölümünde; Serkan Çağrı ve Anadolu Ateşi dans grubu konuk oldu.

Haberin Devamı

Liseler arası müzik yarışmasına katılan meslek liseliler İbrahim, Mustafa ve Bilal'in başına neler gelecek? Özel okulun müzik grubu Hüseyin, Fikri ve Bahadır karşısında meslek liselilerin şansı olabilir mi? iki grup arasında kalan kızlar Nezaket ve Burcu kimleri seçecek?

Mahalledeki marketten haraç kesmeye gelen Bilal ve Fikri kendilerine rakip olarak “Mafya Anası” Burcu ve sağ kolu Mehtap'ı görürse neler yaşanacak? Burcu mafyanın sadece erkek işi olmadığını ispatlayabilecek mi?

Uzay mekiği arıza yaptığı için İbrahim'in evine sığınan Hüseyin, bir konserde gördüğü Nezaket'i istemeye karar verirse neler yaşanır? Hüseyin'i evlerinde ağırlayan İbrahim ve Mehtap, Nezaket'in ailesi İsmail ve Yeter'i ikna edebilecekler mi? Hüseyin'in gezegeninden gelen Dilek ve Mesut ne istiyor? Anadolu Ateşi dans grubunun Hüseyin'in gezegeniyle ne alakası var?

Haberin Devamı

Eşofmanlı Şevket hoca ve Nezaket bu hafta da kişisel gelişim ve saadet konusunda insanları bilinçlendirmek için geliyor. Stüdyodaki seyirciler Mustafa, İbrahim, Mehtap ve Fikri'nin sorularına Şevket hoca nasıl cevaplar verecek? Ruhu daralan Şevket Hoca'ya stüdyosuna gelen Serkan Çağrı ve klarneti ilaç olabilecek mi?

Hepsi ve bol bol kahkaha bu hafta “Güldür Güldür Show”da…

“Güldür Güldür Show”, kahkaha dolu skeçlerin yer aldığı yeni bölümüyle, Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!