Gündem Gülin İyigün kimdir?

Gülin İyigün kimdir?

25.12.2017 - 11:04 | Son Güncellenme:

Gülin İyigün kimdir? Çocuklar Duymasın'a katılmasıyla tüm dikkatleri üzerine toplayan Gülin İyigün izleyenler tarafından merak ediliyor. İşte Gülin İyigün kimdir sorusunun cevabı...

Gülin İyigün kimdir

Kanal D ekranında yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisine, Gülin İyigün'ün katılmasıyla birlikte heyecan arttı. Çocuklar Duymasın yeni bölümlerine devam ediyor. Peki Çocuklar Duymasın'a yeni katılan başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken Gülin İyigün kimdir?

Haberin Devamı

GÜLİN İYİGÜN KİMDİR?

Gülin İyigün, 18 Şubat 1983 İstanbul doğumlu sinema ve dizi oyuncusudur. Ünlü sanatçı kariyerine üniversite döneminde katıldığı ve daha sonra reklam filmlerinde yer almaya başlamasıyla adım atmıştır. İlk yıllarında sürekli reklam filmlerinden teklif alan sanatçı Kamu Spotu Trafik, Kamu Spotu Kadına Şiddet gibi reklamlarda oynamıştır.

Sonrasında Kanal D'de yayınlanmaya başlayan Galip Derviş dizisinde rol oynayan İyigün yıldızı parlayan bir sanatçı olmuş ve sonrasında Analı Oğullu dizisinde rol oynamıştır. Bu dizinin ardından ise Yalan Dünya dizisinden teklif alan sanatçı oldukça iyi bir performans sergileyerek oyunculuğu ile akılda kalan isimlerden olmayı başarmıştır. Gülin İyigün bu dönemde ise Çocuklar Duymasın'da Tutku karakteriyle boy gösteriyor.