Cadde Güllerin Savaşı 36. bölümde Gülru perişan-izle

Güllerin Savaşı 36. bölümde Gülru perişan-izle

20.03.2015 - 11:58 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen dizisi Güllerin Savaşı bu hafta heyecan dolu bir bölüm ile ekrana gelecek. 36. bölüm fragmanında sürpriz sahnelere yer veren Güllerin Savaşı'nda Gülru büyük bir sırrı ortaya çıkartacak. İşte Güllerin Savaşı yeni bölümden son detaylar..

Güllerin Savaşı 36. bölümde Gülru perişan-izle

Gülfem'in hamile olduğunu öğrenen Gülru sinir krizi geçiriyor. Hayal kırıklığı ile sorulan hesaplar, onarılamayan kalp sızısı... Güllerin Savaşı, yeni bölümü ile 21 Mart Cumartesi 20:00'de Kanal D'de!

Haberin Devamı

Gülfem’in hamile olduğunu öğrenen Gülru yıkılır. Aşk acısı, aldığı ilacın etkisiyle birleşince, Gülru ve Ömer yüzleşmesi ikisi için de altüst edici bir hal alır.

Köşkte Gülfem’in sürpriz hamileliğinin heyecanı yaşanırken, müştemilat ise Yonca’nın başına gelenlerle yangın yerine döner.

Kalbindeki büyük acıya rağmen ayakta kalmaya çalışan Gülru, Halide ve Gülfem bağını çözmek için kararlı bir adım atar ve bu kez tartışmasız bir şekilde büyük gerçeğe ulaşır. Halide ise Gülru’ya verdiği ilacın dozunu arttırır. İlaç etkisi altındaki Gülru, büyük bir gerçekle yüzleşir ve olaylar raydan çıkar.

GÜLLERİN SAVAŞI 36.BÖLÜM FRAGMANI